Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ελεύθερη η 25χρονη αλλοδαπή που συνελήφθη στο λιμάνι του Πειραιά με ναρκωτικά

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ελεύθερη η 25χρονη αλλοδαπή που συνελήφθη στο λιμάνι του Πειραιά με ναρκωτικά

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε , μετά την απολογία της η 25χρονη αλλοδαπή, η οποία συνελήφθη μέσα σε πλοίο στον Πειραιά να κατέχει κατεργασμένη κάνναβη.

Η σύλληψή της έγινε από την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Πειραιά με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου καθώς βρέθηκε μέσα στην χειραποσκευή της και επιμελώς κρυμμένη ανάμεσα στα καλλυντικά της μία πλαστική συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη, η οποία ήταν χωρισμένη σε σαράντα οκτώ πλαστικές συσκευασίες μικτού βάρους άνω των 50,4 γραμμαρίων και άλλες δύο, συνολικού μικτού βάρους 47,3 γραμμαρίων.

«Έρμαιο της μάστιγας των ναρκωτικών»

Κατά την απολογία της ενώπιον του Ανακριτή, η 25χρονη υποστήριξε ότι είναι έρμαιο της μάστιγας των ναρκωτικών εδώ και πολλά χρόνια, καθότι παιδί πολέμου και ότι ουδέποτε είχε σκοπό να διαθέσει σε τρίτους ναρκωτικές ουσίες.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης της κατηγορουμένης Γλύκας Ιωάννης και Καπλανίδου Ευαγγελία, δήλωσαν ότι «η εντολέας μας ουδέποτε προέβη στην προμήθεια ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την περαιτέρω διάθεσή τους. Πρόκειται για ένα παιδί πολέμου, εθισμένο στον κόσμο των ναρκωτικών ουσιών, με μηδενικό δελτίο εγκληματικότητας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που έγιναν δεκτοί οι ισχυρισμοί μας κατά την απολογία της εντολέως μας, και αφέθηκε ελεύθερη».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ