Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ελληνογερμανικός «πόλεμος» στην ταβέρνα με τα «χρυσά καλαμαράκια»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ελληνογερμανικός «πόλεμος» στην ταβέρνα με τα «χρυσά καλαμαράκια»

Δεν έχουν τέλος τα ευτράπελα για το εστιατόριο με τα περιβόητα καλαμαράκια στη Μύκονο. Πληροφορίες θέλουν τον ιδιοκτήτη να διαπληκτίζεται με Γερμανούς δημοσιογράφους, που πήγαν να πραγματοποιήσουν ρεπορτάζ για το εστιατόριο του.

Το περιστατικό συνέβη, όταν το τηλεοπτικό συνεργείο επισκέφθηκε την ταβέρνα στο Πλατύ Γιαλό και προσπάθησε να αποσπάσει δηλώσεις από τον 33χρονο ιδιοκτήτη.

Ο 33χρονος ισχυρίζεται πως αρνήθηκε να τους μιλήσει, κάτι που εξαγρίωσε τους δημοσιογράφους, οι οποίοι άρχισαν να τον κατηγορούν στα ελληνικά, λέγοντας του πως είναι «κλέφτης και απατεώνας».

Παραβίασαν την ιδιωτικότητά του

Συνεχίζει λέγοντας πως το όλο συμβάν έγινε μπροστά σε πελάτες που δειπνούσαν την ώρα εκείνη. Ο ίδιος αποχώρησε και πήγε στην αποθήκη του μαγαζιού, όμως σύμφωνα με τα λεγόμενα του οι δημοσιογράφοι δεν δίστασαν να τον κυνηγήσουν και εκεί, παραβιάζοντας την ιδιωτικότητα του.

Με την αφορμή αυτή κάλεσε την αστυνομία και υπέβαλε μήνυση για παράβαση του Ν.2472/97 «Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» 334Π.Κ «Διατάραξη οικιακής ειρήνης» 361 Π.Κ «Εξύβριση» και 363Π.Κ «Συκοφαντική δυσφήμιση». Οι Γερμανοί από την πλευρά τους υπέβαλλαν μήνυση για 229Π.Κ «Ψευδή καταμήνυση». Οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο σύμφωνα με την διαδικασία, ενώ οι αρχές κατέσχεσαν μία φωτογραφική μηχανή και δύο βιντεοκάμερες. Οι δημοσιογράφοι και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο μετά με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ