Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη η μητέρα του βρέφους που εγκαταλείφθηκε στη Νέα Ιωνία

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συνελήφθη η μητέρα του βρέφους που εγκαταλείφθηκε στη Νέα Ιωνία

Στα ίχνη της μητέρας, που εγκατέλειψε το μόλις επτά ημερών βρέφος της σε πυλωτή πολυκατοικίας, τα ξημερώματα της Τετάρτης, έφθασε η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια 19χρονη Ελληνίδα, η οποία διέμενε με τη γιαγιά της στην περιοχή.

Η αστυνομία από την αρχή είχε σκιαγραφήσει το προφίλ της, διενεργώντας έρευνες πόρτα – πόρτα και συλλέγοντας πληροφορίες για νεαρή γυναίκα που πιθανόν να είχε πάρει βάρος τον τελευταίο καιρό ή να εξαφανίστηκε μετά το συμβάν.

Από ονόματα που συνέλεξαν οι Αρχές, αλλά και από πλάνα κάμερας ασφαλείας, στα οποία εντοπίστηκε να φιλάει το βρέφος δύο φορές και στη συνέχεια να φεύγει χωρίς αυτό, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στα ίχνη της 19χρονης, η οποία μάλιστα ήταν υιοθετημένη. Η ίδια συνελήφθη ενώ για την τύχη της θα αποφασίσει ο εισαγγελέας. Η 19χρονη μάλιστα φέρεται να παραδέχθηκε στην κατάθεση της ότι εκείνη άφησε το μωρό στην πυλωτή της πολυκατοικίας.

Το βρέφος εντοπίστηκε από 19χρονο φοιτητή τυλιγμένο σε μια κουβερτούλα, ενώ έφερε ακόμα το ειδικό κλιπ στον ομφάλιο λώρο του. Ήταν καθαρό και περιποιημένο, φαινόταν προσεγμένο και ταϊσμένο. Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο φρόντισαν για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Παίδων, όπου διαπιστώθηκε ότι το βρέφος χαίρει άκρας υγείας.

Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώθηκαν από την αρχή στο υλικό που είχε καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας γειτονικών οικιών και καταστημάτων, αλλά και σε  μαρτυρίες, που μπορούσαν να οδηγήσουν στα ίχνη της μητέρας.

Πηγή: ant1news.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ