Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Η βροχή μπαίνει στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας – Ξεκολλούν τα μάρμαρα από το δάπεδο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η βροχή μπαίνει στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας – Ξεκολλούν τα μάρμαρα από το δάπεδο

Ακόμη και οι μαρμάρινες πλάκες ξεκόλλησαν από το πάτωμα στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας όπου το νερό της βροχής μπαίνει μέσα στο κτίριο, κατά τη διάρκεια των βροχοπτώσεων με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να επιστρατεύουν λεκάνες για να το συγκεντρώνουν!

Επειδή όμως οι …λεκάνες δεν αρκούν για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα εισροής υδάτων εντός του κτιρίου το οποίο παρουσιάστηκε από τα χρόνια λειτουργίας του Δικαστικού Μεγάρου Καλαμάτας,  άρχισαν ήδη να βγαίνουν τα μάρμαρα από το δάπεδο και να σπάνε. Οι υπάλληλοι χρειάστηκε να τοποθετήσουν κώνους και κορδέλες γύρω από τα ξεκολλημένα μάρμαρα, μπροστά από την αίθουσα του Ειρηνοδικείου για να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα.

Παράλληλα, όμως, όπως  αποκαλύπτει το  tharrosnews.gr  τα νερά της βροχής έχουν ήδη διαλύσει και τα πάνελ της οροφής  με αποτέλεσμα, να πέφτουν με κίνδυνο να τραυματιστούν υπάλληλοι, δικηγόροι ή πολίτες.

Η κατάσταση κάθε χειμώνα, στα δικαστήρια της Καλαμάτας, όπως καταγγέλλουν οι υπάλληλοι, γίνεται χειρότερη, καθώς παρά τη μόνωση που έγινε στο κτίριο, πριν από χρόνια,  αποτέλεσμα δεν υπήρξε. Τώρα πια οι υπάλληλοι εκφράζουν την  ανησυχία τους μήπως κάποια στιγμή τα νερά περάσουν και στις καλωδιώσεις του κτηρίου.

Η εικόνα αυτή βέβαια δεν ταιριάζει σε κανένα δημόσιο κτίριο και δη σε Δικαστικό Μέγαρο, πολύ περισσότερο μάλιστα όταν δημιουργούνται κίνδυνοι ασφάλειας τόσων ανθρώπων που είτε εργάζονται σ’ αυτό είτε το επισκέπτονται καθημερινά δια διάφορες υποθέσεις τους.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ