Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Η Μπέτυ Μπαζιάνα στη δίκη της Χρυσής Αυγής (ΦΩΤΟ)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η Μπέτυ Μπαζιάνα στη δίκη της Χρυσής Αυγής (ΦΩΤΟ)

Η Μπέτυ Μπαζιάνα παρακολουθεί την σημερινή δικάσιμο της δικής της Χρυσής Αυγής, ενώ έφτασε λίγο πριν τις 9 και μισή στον Κορυδαλλό.

Λίγη ώρα αργότερα στην αίθουσα έφτασε και η Μάγδα Φύσσα. Μάλιστα, η Μάγδα Φύσσα ζήτησε από την κ. Μπαζιάνα να επισκεφτεί τις τουαλέτες για να δει την κατάσταση που επικρατεί. Όπως εξήγησε μιλώντας στο News 24/7: “Κατά πως φαίνεται μας επιστρέφουν πάλι εδώ. Οι τουαλέτες είναι πολύ βρώμικες. Πώς μπορούμε να αντέξουμε κάθε μέρα μέχρι τις 3 το μεσημέρι αν δεν μπορούμε να πάμε ούτε τουαλέτα;”

Αξίζει να σημειωθεί πως η δίκη της Χρυσής Αυγής συμπληρώνει πλέον τέσσερα χρόνια στις 20 Απριλίου. Μάλιστα, χθες σωματεία εργαζομένων, αντιφασιστικές οργανώσεις, καθώς και η ΑΔΕΔΥ που έχει προκηρύξει στάση εργασίας από τις 8 μέχρι τις 11, πραγματοποίησαν συλλαλητήριο έξω από το Εφετείο Αθηνών.

Κεντρικό αίτημα του συλλαλητηρίου ήταν η ολοκλήρωση της δίκης και η καταδίκη των κατηγορούμενων, ενώ υπογραμμίζεται και η διαφωνία με τις προτεινόμενες αλλαγές του ποινικού Κώδικα. Οι οργανωτές της διαδήλωσης εκτιμούν πως θα μετατρέψουν σε ελαφρύτερες, ενδεχόμενες ποινές για εγκληματική οργάνωση.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν και δικηγόροι της Πολιτικής Αγωγής, με έναν εξ αυτών, τον Κώστα Παπαδάκη, να υπογραμμίζει πως «Η δίκη θα μπορούσε να έχει τελειώσει αν οι δικαστές είχαν πάρει απαλλαγή από τα υπόλοιπα καθήκοντά τους, αν υπήρχε εξ αρχής η αίθουσα του Εφετείου και αν ορίζονταν καθημερινά δικάσιμοι. Το γεγονός ότι δεν επιτρέπονται κάμερες και δεν γίνεται ηχογράφηση, αποτρέπει από το να παίρνουν μεγάλη δημοσιότητα τα συντριπτικά στοιχεία που αναδεικνύουν την εγκληματική φύση της οργάνωσης».

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ