Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Η Telegraph ζητά «συγγνώμη» και πληρώνει τη Μελάνια Τράμπ για ανακριβές ρεπορτάζ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η Telegraph ζητά «συγγνώμη» και πληρώνει τη Μελάνια Τράμπ για ανακριβές ρεπορτάζ

Μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Βρετανίας, έκανε γκάφα και το… πλήρωσε! Το ρεπορτάζ με τίτλο «Το Μυστήριο της Μελάνια», που δημοσιεύθηκε στο πρωτοσέλιδο στις 19 Ιανουαρίου, ήταν ανακριβές με αποτέλεσμα η εφημερίδα να ζητήσει «συγγνώμη» και να πληρώσει  αποζημίωση για «ηθική βλάβη» στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Το ρεπορτάζ της Telegraph κατέβηκε από το site και στη θέση του μπήκε η… συγγνώμη με τίτλο: «Μελάνια Τραμπ – Η συγγνώμη». Εκεί, ανασκευάζονται όσα «λάθη» έγιναν, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ο πατέρας της Πρώτης Κυρίας δεν ήταν τρομακτικός και δεν έλεγχε την οικογένεια», «η Μελάνια δεν παράτησε τις σπουδές της στο σχέδιο και την αρχιτεκτονική λόγω ενός διαγωνίσματος, αλλά γιατί ήθελε να ξεκινήσει καριέρα ως μοντέλο», «δεν πάλευε να δημιουργήσει καριέρα όταν γνώρισε τον Ντόναλντ Τραμπ».

«Ζητάμε συγγνώμη από την Πρώτη Κυρία και την οικογένειά της για όποια αναστάτωση προκλήθηκε από την δημοσίευσή μας. Ως ένδειξη της μεταμέλειάς μας, συμφωνήσαμε να καταβάλλουμε στην κυρία Τραμπ αποζημίωση για ηθική βλάβη, όπως και τα δικαστικά έξοδα», καταλήγει το άρθρο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ