Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με άνδρα που φέρεται να πήδηξε από το πλοίο «Θεολόγος»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θρίλερ με άνδρα που φέρεται να πήδηξε από το πλοίο «Θεολόγος»

Ένα θρίλερ για γερά νεύρα βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της Τρίτης μεσοπέλαγα, καθώς οι λιμενικές αρχές «χτενίζουν» τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Άνδρου και Τήνου για να εντοπίσουν έναν άνδρα για τον οποίο υπάρχει μαρτυρία ότι πήδηξε στη θάλασσα από το πλοίο «Θεολόγος».

Σύμφωνα με το Λιμενικό, μία επιβάτης του επιβατηγού πλοίου που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι της Ραφήνας για Άνδρο, Τήνο και Μύκονο, ανέφερε πως τις βραδυνές ώρες της Τρίτης είδε τον συγκεκριμένο άνδρα να βουτάει στη θάλασσα από το κατάστρωμα. Αμέσως, η γυναίκα έτρεξε έντρομη να ζητήσει βοήθεια, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο πλοίο και να ειδοποιηθεί η Λιμενική Αρχή Τήνου, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού.

Στην περιοχή έσπευσαν περιπολικό του Λιμενικού και αλιευτικά σκάφη, τα οποία ξεκίνησαν εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη περισυλλογή του αγνοούμενου, ενώ απογειώθηκε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας για να συνδράμει την επιχείρηση.

Το πλοίο «Θεολόγος» παρέμεινε για λίγο στο σημείο, καθώς όμως οι πρώτες έρευνες απέβησαν άκαρπες, συνέχισε το προγραμματισμένο δρομολόγιό του για τη Μύκονο. Πάντως, ως αργά χθες το απόγευμα, η επιχείρηση δεν είχε αποφέρει αποτελέσματα, εντείνοντας την αγωνία για τον αγνοούμενο άνδρα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ