Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ιωσήφ Τσαλαγανίδης- Βασίλης Πλιώτας: Οι πρώτες δηλώσεις για την αύξηση της εμπιστοσύνης των πολιτών και του κύρους της Δικαιοσύνης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ιωσήφ Τσαλαγανίδης- Βασίλης Πλιώτας: Οι πρώτες δηλώσεις για την αύξηση της εμπιστοσύνης των πολιτών και του κύρους της Δικαιοσύνης

Το θέμα της εμπιστοσύνης των πολιτών στη Δικαιοσύνη αλλά και του κύρους της για το καλό των πολιτών, επισημαίνουν με τις πρώτες τους δηλώσεις ο νέος πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Ιωσήφ Τσαλαγανίδης και ο νέος εισαγγελέας Βασίλης Πλιώτας.

Όπως αναφέρει ο κ. Τσαλαγανίδης:

«Ευχαριστώ την κυβέρνηση για την τιμή που έδειξε στο πρόσωπό μου και στα πλαίσια των συνταγματικών αρμοδιοτήτων της με επέλεξε για το αξίωμα του προέδρου του Αρείου Πάγου. Στο σύντομο διάστημα της θητείας μου θα προσπαθήσω με τη βοήθεια του Θεού, με φρόνηση και συναίνεση να αυξηθεί ο βαθμός της εμπιστοσύνης των πολιτών στην απονομή της Δικαιοσύνης. Θα είμαι ευχαριστημένος εάν στο τέλος Ιουνίου του 2020 οι πολίτες αισθάνονται τη Δικαιοσύνη πιο κοντά τους».

 Ο κ. Πλιώτας αναφέρει :

«Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθώ πλήρως στα καθήκον και τις υποχρεώσεις μου για το καλό και το κύρος της Δικαιοσύνης  αλλά και της ίδιας της κοινωνίας και των πολιτών».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ