Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Κατά της χρήσης βίας ο Ερντογάν (όταν όμως πρόκειται για τη… Γαλλία)!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κατά της χρήσης βίας ο Ερντογάν (όταν όμως πρόκειται για τη… Γαλλία)!

Καταδικάζει τη βία της Αστυνομίας  ο  πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις  διαδηλώσεις… των «κίτρινων γιλέκων» στη Γαλλία. Σε ομιλία του, στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος Πρόεδρος ξάφνιασε τους πάντες  όταν δήλωσε ότι… ανησυχεί για τη χρήση «υπέρμετρης βίας» σε βάρος των διαδηλωτών με τα «κίτρινα γιλέκα», στη Γαλλία.

Βέβαια, η «έκπληξη» δεν κράτησε πολύ καθώς ο κ. Ερντογάν  τάχθηκε και κατά των  σκηνών χάους που, όπως είπε,  προκαλούν οι διαδηλωτές. «Αυτές οι σκηνές χάους δείχνουν ότι η Ευρώπη απέτυχε στη δοκιμασία της Δημοκρατίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας Η αστυνομία επεμβαίνει με τον σκληρότερο τρόπο στο Παρίσι και σε άλλες περιοχές», ανέφερε ο Τούρκος  Πρόεδρος.

«Βλέπετε τώρα τι κάνουν οι αστυνομικοί εκείνων των χωρών που επικρίνουν τους δικούς μας αστυνομικούς…», βρήκε αμέσως την ευκαιρία να σχολιάσει και πρόσθεσε: «Εκείνοι που υποκίνησαν τα αντιμεταναστευτικά και αντιισλαμικά κινήματα για χάρη του πολιτικού λαϊκισμού έπεσαν στην ίδια τους την παγίδα»

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ