Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Καταγγελία ανήλικου μαθητή για σεξουαλική παρενόχληση από οδηγό της ΕΘΕΛ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Καταγγελία ανήλικου μαθητή για σεξουαλική παρενόχληση από οδηγό της ΕΘΕΛ

Με πολλή προσοχή ερευνά το αστυνομικό τμήμα Ελευσίνας την περίεργη καταγγελία ενός ανήλικου μαθητή ότι υπέστη σεξουαλική παρενόχληση από τον οδηγό ενός λεωφορείου της ΕΘΕΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Πέμπτης, ο 15χρονος επιβιβάστηκε στο λεωφορείο τοπικής γραμμής για να πάει στο σπίτι του. Εκείνη την ώρα, το λεωφορείο δεν είχε άλλους επιβάτες και ο οδηγός του έπιασε την κουβέντα, του ζήτησε να καθίσει κοντά του για να του δείξει πώς οδηγεί το βαρύ όχημα.

Πράγματι, ο μαθητής πήγε ανυποψίαστος κοντά του και κοιτούσε με ενδιαφέρον. Όπως υποστηρίζει, όμως, κάποια στιγμή ο οδηγός άρχισε να κάνει άσεμνες κινήσεις στο παιδί, ενώ άνοιξε το φερμουάρ του παντελονιού του ζητώντας του να κοιτάξει και να αγγίξει τα γεννητικά του όργανα!

Τρομοκρατημένος ο 15χρονος, έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα ο οδηγός του λεωφορείου να σταματήσει. Σύμφωνα με την καταγγελία του, άνοιξε την πόρτα του οχήματος κι έτσι το παιδί κατάφερε να φύγει. Στην συνέχεια, κατήγγειλε το περιστατικό αρχικά στην μητέρα του και έπειτα στο τοπικό τμήμα, που διεξάγει έρευνες για να εντοπίσει τον οδηγό.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ