Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Καταγγελίες σε βάρος του διοικητή του νοσοκομείου Κιλκίς για ξυλοδαρμό τραυματιοφορέα!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Καταγγελίες σε βάρος του διοικητή του νοσοκομείου Κιλκίς για ξυλοδαρμό τραυματιοφορέα!

Επεισόδιο, με καταγγελίες για ξυλοδαρμό, το οποίο κατέληξε στο Αστυνομικό Τμήμα χθες στο νοσοκομείο  Κιλκίς ανάμεσα στο Διοικητή και μία τραυματιοφορέα.

Η υπάλληλος η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας τα οποία σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων είναι διαπιστωμένα από ΚΕΠΑ πήγε στο γραφείο του Διοικητή και ζήτησε ραντεβού από την Γραμματέα του για να θέσει ζητήματα που αφορούν την υπηρεσιακή αντιμετώπισή της.

Ο Διοικητής, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν, «άκουσε την συνομιλία της υπαλλήλου με τη Γραμματέα του για το ραντεβού που ζητούσε αφού ήταν στην πόρτα του γραφείου του και αναίτια επιτέθηκε στην υπάλληλο».

Όπως-επίσης- καταγγέλλει η Ομοσπονδία το στέλεχος του Δημοσίου Νοσοκομείου έσπρωχνε την υπάλληλο βίαια και χειροδίκησε εναντίον της. Στη συνέχεια σύμφωνα πάντα με την Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν. η υπάλληλος «υποβασταζόμενη επισκέφθηκε τα ΤΕΠ του Νοσοκομείου. Οι ιατροί διαπίστωσαν τον τραυματισμό της (χειροδικία, κάκωση ώμου). Μάλιστα της χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια 3 ημερών».

Το επεισόδιο κατέληξε στο Αστυνομικό Τμήμα. Σε βάρος του διοικητή υποβλήθηκε μήνυση από την υπάλληλο για σωματική βλάβη. Παράλληλα, και ο διοικητής υπέβαλε μήνυση σε βάρος της υπαλλήλου για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα. Η Π.Ο.Ε.Δ.Η.Ν. σήμερα θα καταθέσει αναφορά στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ