Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Κρατούσε τη νεκρή μητέρα του μέσα σε φέρετρο στο σπίτι του και έπαιρνε τη σύνταξή της

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κρατούσε τη νεκρή μητέρα του μέσα σε φέρετρο στο σπίτι του και έπαιρνε τη σύνταξή της

Σχεδόν έναν χρόνο ζούσε μαζί με τη νεκρή μητέρα του, το πτώμα της οποίας κρατούσε μέσα στο σπίτι του, σε προάστιο της Μαδρίτης, εισπράττοντας κάθε μήνα τη σύνταξή της.

Η έντονη οσμή όμως που για εβδομάδες έβγαινε από το σπίτι, έκανε τους γείτονες να ειδοποιήσουν την Αστυνομία η οποία όταν έφτασε, βρήκε μέσα στο σπίτι  στο προάστιο Carabanchel, ένα χειροποίητο ξύλινο φέρετρο το οποίο ήταν σφραγισμένο. Μέσα ήταν το πτώμα μίας 92χρονης γυναίκας η οποία, όπως διαπίστωσαν, είχε πεθάνει πριν από περίπου έναν χρόνο.

Ουδείς από τη γειτονιά την είχε δει όλο αυτό το διάστημα αλλά το μυαλό κανενός δεν μπορούσε να σκεφτεί πως η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν, μέσα στο φέρετρο, από πέρυσι, στο σπίτι όπου ζούσε μαζί με τον 62χρονο γιο της.

Οι αστυνομικοί που χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα για να μπουν στο σπίτι, απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια, μετά και την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε.

Ωστόσο, ο 62χρονος γιος της ηλικιωμένης συνελήφθη. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι είχε αποκρύψει το θάνατο της μητέρας του για οικονομικούς λόγους παρότι μέχρι και τη σύλληψή του έπαιρνε κανονικά τη σύνταξη της μητέρας του. Παραδέχτηκε μόνο ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με την κοινωνική του ασφάλιση ενώ υποστήριξε ότι πάσχει από κατάθλιψη.

Από την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που θα διενεργηθεί θα διαπιστωθεί εάν ο 62χρονος αντιμετωπίζει κάποιας μορφής ψυχιατρική διαταραχή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ