Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Κυβέρνηση για Χαλκιδική: Έκτακτη και άμεση επιχορήγηση για υποδομές – Έχουν ενημερωθεί οι ξένες πρεσβείες για τους νεκρούς υπηκόους τους

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κυβέρνηση για Χαλκιδική: Έκτακτη και άμεση επιχορήγηση για υποδομές – Έχουν ενημερωθεί οι ξένες πρεσβείες για τους νεκρούς υπηκόους τους

Έκτακτη και άμεση επιχορήγηση για τις υποδομές στους τρεις δήμους της Χαλκιδικής θα δώσει η κυβέρνηση, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ενημέρωσε, ότι στην περιοχή μεταβαίνει κλιμάκιο και του ΕΛΓΑ, ενώ πρόσθεσε ότι για τους ιδιώτες και επαγγελματίες θα υπάρξει πρώτα οριοθέτηση, ώστε να προχωρήσουν διαδικασίες ενισχύσεων.

Οι ξένες πρεσβείες έχουν ενημερωθεί για τους νεκρούς υπηκόους τους από την καταιγίδα, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Σε ό,τι αφορά τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, ανέφερε ότι το πρόβλημα με τη ΔΕΗ έχει να κάνει με την υψηλή τάση. Το αργότερο μέχρι το Σάββατο θα έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση.

Επισήμανε ότι δεν λειτουργεί ο αριθμός έκτακτης ανάγκης 112, για να προσθέσει ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί ειδική σύσκεψη με τους εκπρόσωπους των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και πιλοτική δοκιμή.

Πρόσθεσε, δε ότι η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας είχε προειδοποιήσει, από χθες το απόγευμα, σε τέσσερις γλώσσες για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ