Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Μέγαρα: «Δεν θυμάμαι τι έκανα», λέει ο δράστης του φονικού

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μέγαρα: «Δεν θυμάμαι τι έκανα», λέει ο δράστης του φονικού

Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Μεγάρων η υπόθεση της δολοφονίας ενός 47χρονου από τον 51χρονο κουνιάδο του, ο οποίος πυροβόλησε το θύμα και τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια των παιδιών του ζευγαριού.

«Μπείτε μέσα, δεν είναι τίποτα. Δυναμιτάκια είναι…», φέρεται να απάντησε ο Έτσι απάντησε ο 51χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος στους περίοικους που βγήκαν στα μπαλκόνια τους για να δουν τι έχει συμβεί, ακούγοντας τους πυροβολισμούς στο σπίτι του θύματος.

Ο δράστης, πρώην σύζυγος της αδερφής του θύματος, πυροβόλησε τον κουνιάδο του και την σύζυγό του, σκοτώνοντας τον άνδρα και τραυματίζοντας τη γυναίκα

Μέσα στο σπίτι βρισκόταν και ένα από τα τρία παιδιά του ζευγαριού, ηλικίας μόλις 3 ετών.

Οι περισσότερες από τις βολίδες, έπληξαν τον 48χρονο γιατρό στα γεννητικά όργανα και ψηλά στο μηρό, ενώ η σύζυγός του τραυματίστηκε κι αυτή στο πόδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα πριν ξεψυχήσει πρόλαβε να ψελλίσει το όνομα του δολοφόνου.

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος έφυγε από το σημείο με το αυτοκίνητό του και μερικές ώρες αργότερα, παραδόθηκε στην Ασφάλεια, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του. Ήταν εμφανώς συγχυσμένος  και δεν μπορούσε να δώσει πειστικές εξηγήσεις.

«Δεν ξέρω, δεν θυμάμαι τι έχω κάνει», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας πως δεν θυμόταν ούτε που έχει βάλει το όπλο.

Η σύζυγός του νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική σε κατάσταση σοκ. Από τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς, ήταν ότι ο σύζυγός της μπήκε μπροστά για να την προστατεύσει.

Ο δράστης ήταν διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο των φυλακών του Κορυδαλλού. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ερευνούν  στο επαγγελματικό του περιβάλλον, τη συμπεριφορά που εμφάνιζε το τελευταίο διάστημα.

Ο 50χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ