Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Μέσω της πίστης προσπαθεί να βρει δύναμη η Βικτώρια Καρύδα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μέσω της πίστης προσπαθεί να βρει δύναμη η Βικτώρια Καρύδα

Στον Θεό έχει στραφεί η Βικτώρια Καρύδα, προσπαθώντας να βρει μέσω της πίστης την δύναμη και το κουράγιο που χρειάζεται για να σταθεί στο πλευρό των αγαπημένων της παιδιών, μετά την δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή.

Έξι μήνες μετά τη μαύρη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου 2018, όταν ο ομογενής επιχειρηματίας έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι τους στη Βούλα, το πανέμορφο μοντέλο ξεφυλλίζει το άλμπουμ με τις ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της και αναρτά στα social media φωτογραφίες με την ίδια στην αγκαλιά του συζύγου της, τότε που τίποτα δεν προμήνυε τις δραματικές στιγμές που θα ζούσαν εκείνη και τα παιδιά της.

Τους διαδικτυακούς της φίλους συγκίνησε ιδιαίτερα μια φωτογραφία της με χειροποίητους σταυρούς από φύλλα φοίνικα και ένα ματσάκι από βάγια, από την εκκλησία που επισκέφθηκε στα νότια προάστια την Κυριακή των Βαΐων για να προσευχηθεί. Κι εκείνοι προσπαθούν να γλυκάνουν όσο μπορούν τον πόνο της, μέσα από τα μηνύματα συμπαράστασης που της γράφουν.

Την ανάρτηση συμπληρώνει μια προσευχή που, σύμφωνα με την παράδοση, παρέχει προστασία στο σπίτι και πρέπει να διαβάζεται τέσσερις φορές πριν από τον ύπνο. Μια προσευχή που η Βικτώρια Καρύδα φαίνεται να μην ξεχνά ποτέ να διαβάσει, ιδιαίτερα τα βράδια που την επισκέπτονται οι εφιάλτες της:

«Το σπίτι μου έχει τέσσερις γωνίες, τέσσερις Άγιοι άγγελοι τις κοσμούν, ο Ματθαίος, ο Μάρκος, ο Λουκάς και ο Ιωάννης. Το σπίτι μου στέκεται με τον Ιησού Χριστό περικυκλωμένο απ’ τους Αγγέλους και προστατευμένο απ’το κακό που θα έβλαπτε εμένα ή τους δικούς μου. Στο Όνομα του Πατρός και του Υιού και Του Αγίου Πνεύματος».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ