Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Μήνυση για τις προσαγωγές κατά τη διάρκεια της ομιλίας Τσίπρα στο Αλεξάνδρειο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μήνυση για τις προσαγωγές κατά τη διάρκεια της ομιλίας Τσίπρα στο Αλεξάνδρειο

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για απαγόρευση ελεύθερης πρόσβασης και εισόδου στην πρόσφατη ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον της Θεσσαλονίκης κατέθεσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ), Γεώργιος Τάτσιος.

Με την ίδια μήνυση εγκαλείται και η ΕΛΑΣ  για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας. Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας στη Voria.gr, κατά την έλευσή του στο Παλέ ντε Σπορ τον σταμάτησαν στην είσοδο, έλεγξαν τρεις φορές την ταυτότητά του και στο τέλος τον προσήγαγαν και τον κράτησαν παράνομα στο αστυνομικό τμήμα έως το τέλος της εκδήλωσης.

«Ήθελαν να “καθαρίσουν” τον χώρο της εκδήλωσης από άτομα που διαφωνούσαν με τις απόψεις του πρωθυπουργού» υποστηρίζει χαρακτηριστικά ο κ. Τάτσιος, τονίζοντας πως ο λόγος που σταμάτησαν την είσοδό του είναι η ιδιότητά του ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Παράλληλα επισημαίνει πως τον κράτησαν παράνομα παραβιάζοντας την ατομική του ελευθερία. Η μήνυση κατατέθηκε στην Εισαγγελία Σερρών από τον ίδιο και τη δικηγόρο της Ομοσπονδίας, Ειρήνη Μαρούπα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ