Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Μία 12χρονη “μιμήθηκε” τους γονείς της και έκλεψε 6.500 ευρώ!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μία 12χρονη “μιμήθηκε” τους γονείς της και έκλεψε 6.500 ευρώ!

Μια 12χρονη στην Μεσσηνία έκλεψε 6.500 ευρώ από το αυτοκίνητο ενός επιχειρηματία στο Χαρακοπιό Πυλίας. Το περιστατικό συνέβη στις 18 Σεπτεμβρίου και η  Ασφάλεια Καλαμάτας σχημάτισε δικογραφία για κλοπή.

Οι γονείς της 12χρονης ομολόγησαν στους αστυνομικούς ότι η κόρη τους έφερε στο σπίτι 6.500 ευρώ. Σύμφωνα με το ipop.gr ο 42χρονος πατέρας είναι γνωστός στην Ασφάλεια για κλοπές ενώ η 40χρονη μητέρα που  κατηγορείται για την συγκεκριμένη κλοπή έρχεται επίσης αντιμέτωπη και για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Στην επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι ο επαγγελματίας γύρισε το μεσημέρι στο σπίτι του για λίγη ώρα, γι’ αυτό τον λόγο άφησε και το αυτοκίνητό του μέσα στην αυλή του σπιτιού του ξεκλείδωτο. Στην θέση του συνοδηγού βρισκόντουσαν και τα 6.500 ευρώ. Το κορίτσι, όπως δείχνουν τα στοιχεία έκλεψε τα χρήματα. Οι αστυνομικοί μετά από πληροφορίες κατέληξαν στο σπίτι της 12χρονης όπου και το έψαξαν. Οι γονείς παραδέχτηκαν ότι η κόρη τους είχε κλέψει τα λεφτά.

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του κοριτσιού βρέθηκαν 2.100 ευρώ. Επίσης, βρέθηκαν 310 ευρώ στην κατοχή του πατέρα της 12χρονης. Έτσι, οι γονείς φέρεται ότι ομολόγησαν ότι η κόρη τους έκλεψε το χρηματικό ποσό. Σε βάρος και των τριών έχει σχηματιστεί δικογραφία η οποία αναμένεται να παραδοθεί στην Εισαγγελέα

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ