Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Μεσσηνία: Νεκρός 15χρονος – Τον παρέσυρε αμάξι και τον εγκατέλειψαν

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μεσσηνία: Νεκρός 15χρονος – Τον παρέσυρε αμάξι και τον εγκατέλειψαν

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα έγινε σήμερα, λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, στη Μεσσηνία, όταν αμάξι παρέσυρε 15χρονο μαθητή, ο οποίος τελικά κατέληξε.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το neaselida.gr, στην επαρχιακή οδό Θουρίας-Πολιανής, αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον δρόμο, και με κατεύθυνση από Θουρία προς Καλαμάτα. Ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να περάσει στο αντίθετο ρεύμα, να αναποδογυρίσει, και να παρασύρει τραυματίζοντας θανάσιμα έναν διερχόμενο μαθητή, που εκείνη την ώρα περπατούσε στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, ενώ, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες μαρτυρίες, ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου, αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν ότι είχαν τραυματίσει τον μαθητή εξαφανίστηκαν, ωστόσο μια ώρα αργότερα εμφανίστηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο και ο μαθητής, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ