Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Μητέρα εξανάγκαζε τη 16χρονη κόρη της να μην τρώει για να μην υπερβεί τα 50 κιλά

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μητέρα εξανάγκαζε τη 16χρονη κόρη της να μην τρώει για να μην υπερβεί τα 50 κιλά

Πραγματικός «εφιάλτης»  έγινε το σωματικό βάρος , για ένα 16χρονο κορίτσι από το Κόμο της Ιταλίας καθώς για μήνες είχε υποχρεωθεί από τη 46χρονη μητέρα του, να μην τρώει απολύτως τίποτα για να μην ξεπεράσει τα 50 κιλά.

Η  16χρονη η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά σωματικά προβλήματα ,  είχε εξαναγκαστεί να ζει σε καθεστώς πείνας , με απειλές και κακομεταχείριση από τη μητέρα της η οποία δεν της επέτρεπε να  υπερβεί τα 50 κιλά που εκείνη θεωρούσε ότι ήταν ιδανικό βάρος για την κόρη της.  Αν και το κορίτσι είχε ύψος 1.72 η μητέρα του πίστευε πως έπρεπε να χάσει βάρος, υποβάλλοντας την συνεχώς σε εξετάσεις και στέρηση τροφής.

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA,  η 16χρονη με τη βοήθεια της θείας της κατήγγειλε τελικά τη μητέρα της , η οποία, με εντολή  του εισαγγελέα Carlo Cecchetti,, απαγορεύτηκε να έρχεται σε επαφή πλέον με  την κόρη της. Διατάχθηκε μάλιστα να απομακρυνθεί άμεσα από το σπίτι της οικογένειας η μητέρα και να της απαγορευτεί  με οποιοδήποτε τρόπο να ξαναπλησιάσει τη 16χρονη.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ