Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Μια μπασκέτα στην κορυφή του Ολύμπου απ’ τη Nike για τον Αντετοκούνμπο (ΒΙΝΤΕΟ)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μια μπασκέτα στην κορυφή του Ολύμπου απ’ τη Nike για τον Αντετοκούνμπο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εταιρεία αθλητικών ειδών, όχι μόνο τοποθέτησε την μπασκέτα προς τιμήν του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά δημιούργησε κι ένα video στη διάρκεια του οποίου ακούγεται η ιαχή: «Γιάννης, Γιάννης» διακρίνεται μία μπασκέτα, σε υψόμετρο 2.911 μέτρων στην κορυφή του βουνού των θεών, η οποία φέρει το μήνυμα: «Η μοίρα μπορεί να σε ξεκινήσει από τους πρόποδες, τα όνειρα μπορούν να σε φέρουν στην κορυφή».

Στο μήνυμά της στο Twitter, η Nike αναφέρει ότι πρέπει να βάλεις τα όνειρά σου σε λειτουργία για να καταφέρεις να φτάσεις στην κορυφή:

«Για να τα καταφέρεις μέχρι την κορυφή, βάλε τα όνειρά σου σε λειτουργία. Για να γιορτάσουμε την ανάδειξη του Γιάννη σε MVP, πήγαμε αυτή τη μπασκέτα στην κορυφή του όρους Όλυμπος, το υψηλότερο σημείο στην Ελλάδα».

Σημειώνεται πως ο Γιάννης έγινε ο πρώτος Έλληνας MVP του NBA και ο τέταρτος μη Αμερικανός στην ιστορία του θεσμού του NBA. Ο Greek Freak έγραψε ιστορία, αφού αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του NBA με 77%. Ο ίδιος δάκρυσε παραλαμβάνοντας το βραβείο.

Η ψηφοφορία για το βραβείο διεξάγεται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, και φέτος η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων διάλεξε τον Γιάννη. Συγκεκριμένα, από τους 101 δημοσιογράφους που ψήφισαν, οι 78 έδωσαν την 1η θέση τον Γιάννη, ενώ οι άλλοι 23 του έδωσαν την ψήφο τους για την δεύτερη θέση!

Πηγή: ipop.gr 

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ