Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Μυστήριο γύρω από τις συνθήκες θανάτου ηλικιωμένου αγρότη στις Σέρρες

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μυστήριο γύρω από τις συνθήκες θανάτου ηλικιωμένου αγρότη στις Σέρρες

Αναπάντητα εξακολουθούν να παραμένουν πολλά βασικά ερωτήματα γύρω από τις πραγματικές συνθήκες θανάτου του ηλικιωμένου αγρότη Θανάση Πολυχρονίδη από τη Βέργη Σερρών, καθώς η οικογένεια του εξακολουθεί να πιστεύει πως δεν πρόκειται για δυστύχημα, αλλά για δολοφονία.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο νομικός εκπρόσωπος των συγγενών του,  Στέργιος Σαραϊδάρης στην εκπομπή «Φως το Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, τρεις μέρες μετά την κηδεία του 86χρονου, ένα από τα θέματα που πρέπει να ερευνηθεί αφορά τα παπούτσια του άτυχου άνδρα τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι του και όχι στον τόπο όπου εντοπίστηκε η σορός του τον περασμένο Δεκέμβριο στο δάσος Φλαμπουρίου.

Στο μικροσκόπιο των συγγενών που αναζητούν όλο αυτό το διάστημα την πραγματική αλήθεια μπαίνουν κι άλλα θέματα, στα οποία μάταια όμως προσπαθούν μέχρι ώρας να δώσουν εξηγήσεις, αφού κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά αν ο 86χρονος οδηγήθηκε μόνος του στο συγκεκριμένο σημείο του βουνού.

Οι αμφιβολίες γεννούνται γιατί εξαιτίας της κακής του όρασης, του κινητικού του προβλήματος, αλλά και της κόπωσης που είχε λόγω της ολοήμερης παραμονής του στο ελαιοτριβείο, θεωρούν σίγουρο πως δεν υπήρχε καμία περίπτωση να οδήγησε εκείνος το τρακτέρ του ως εκεί, δήθεν με την αιτιολογία πως θα έκοβε ξύλα, καθώς γνώριζε καλά πως τέτοια εποχή δεν υπήρχε εκεί διαθέσιμη ξυλεία.

Από την άλλη οι συγγενείς θεωρούν περίεργο και το γεγονός πως το τρακτέρ του πενήντα τρεις μέρες μετά την εξαφάνιση του πήρε κανονικά μπροστά, λες και κατά το θανατηφόρο ατύχημα είχε προλάβει εκείνος ή κάποιος άλλος να το θέσει εκτός λειτουργίας. Συγκεκριμένα αναφέρουν πως εάν κάποιος υποθέσει  πως ο Θανάσης Πολυχρονιάδης οδήγησε το τρακτέρ του προς εκείνο το σημείο του βουνού, με τη φορά και τη κλίση του εδάφους θα εκσφενδονιζόταν μπροστά από το όχημα όπου και θα «κατέληγε» ή έστω θα τραυματιζόταν. Αν συνέβαινε αυτό αναρωτιούνται οι συγγενείς εάν θα μπορούσε τελικά να επιστρέψει στο τρακτέρ και να σβήσει τα φώτα και τη μηχανή. Υπενθυμίζεται πως οι άντρες της Ασφάλειας Σερρών είχαν εντοπίσει στις 18 Δεκεμβρίου του 2018 σε απόσταση τουλάχιστον δύο χιλιομέτρων από το σημείο που βρισκόταν το τρακτέρ, ανθρώπινα οστά, ένα κρανίο και ρούχα, τα οποία διαπιστώθηκε ότι ανήκαν στον άτυχο αγρότη.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ