Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Μυτιλήνη: Οργή για την άγρια ρατσιστική επίθεση σε υπάλληλο σούπερ μάρκετ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μυτιλήνη: Οργή για την άγρια ρατσιστική επίθεση σε υπάλληλο σούπερ μάρκετ

Πράξη ρατσιστικής βίας εκδηλώθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στον χώρο στάθμευσης μεγάλου σούπερ μάρκετ, λίγο έξω από την Μυτιλήνη. Εργαζόμενος στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησης, που συγκεντρώνει τα καροτσάκια των πελατών, καταγωγής Μπαγκλαντές, ζήτησε στο πλαίσιο της δουλειάς του από πελάτη, έναν 29χρονο Έλληνα, να μην παρκάρει το αυτοκίνητό του στο χώρο που προορίζεται για τη στάθμευση από ΑμεΑ.

Τότε, ο 29χρονος βγήκε από το αυτοκίνητό του και επιτέθηκε στον αλλοδαπό εργαζόμενο καθυβρίζοντάς τον και τραυματίζοντάς τον σοβαρά με μεταλλικό λοστό, που έβγαλε από το αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια, εγκατέλειψε τον τραυματία, τον οποίο περαστικοί μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, ενώ επρόκειτο να εισαχθεί στο χειρουργείο για την ανάταξη καταγμάτων.

Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομία ενημερώθηκε για το γεγονός και την Κυριακή, προχώρησε στη σύλληψή του και στην παραπομπή του στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ας σημειωθεί ότι το όλο γεγονός έχει καταγραφεί από τις κάμερες του καταστήματος. Ο 29χρονος κρατείται και πρόκειται να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη, στον ανακριτή κατηγορούμενος για πρόκληση βαριών σωματικών βλαβών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο 45χρονος Εαμάν Ουντίν εργάζεται στον χώρο έξω από το μεγάλο σούπερ μάρκετ εδώ και περισσότερα από πέντε χρόνια και είναι συμπαθής στην τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κάταγμα στο χέρι του είναι ιδιαίτερα σοβαρό και η αποκατάστασή του θα τον κρατήσει μακριά από τη δουλειά του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ