Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Νέοι ύποπτοι φάκελοι σε πέντε καταστήματα των ΕΛΤΑ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νέοι ύποπτοι φάκελοι σε πέντε καταστήματα των ΕΛΤΑ

Πέντε νέοι ύποπτοι φάκελοι, πανομοιότυποι με αυτούς που έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και άλλους προορισμούς, εντοπίστηκαν χθες από τις Αρχές και ήδη πήραν τον δρόμο για το Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση.

Οι τέσσερις από τους φακέλους εντοπίστηκαν στα ΕΛ.ΤΑ. Πειραιά, Σπάρτης, Καλαμάτας και Τρίπολης και ο πέμπτος στο ΤΕΙ Θεσσαλίας στη Λάρισα, ενώ όλοι φαίνεται ότι έχουν σταλεί από την Ινδία. Μάλιστα, δύο άτομα ήρθαν σε επαφή με τον φάκελο που έφτασε στο ΤΕΙ Θεσσαλίας, τα οποία πέρασαν τη διαδικασία απολύμανσης και έπειτα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις προβλεπόμενες εξετάσεις.

Συνολικά, με τους σημερινούς, το σύνολο των φακέλων που έχει παραλάβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το Γενικό Χημείο του Κράτους ανέρχεται σε 37. Υπενθυμίζεται ότι σε όλους τους φακέλους που έχουν εξεταστεί μέχρι στιγμής από το Γενικό Χημείο του Κράτους δεν βρέθηκε κάποια σκόνη και απλώς είναι εμποτισμένοι με μια βιομηχανική ερεθιστική ουσία που δεν είναι επικίνδυνη για τον άνθρωπο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ