Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Νέο μακελειό στον Κορυδαλλό : Έσφαξαν κρατούμενο-Τραυματιστηκε και ο αρχιφυλακας

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νέο μακελειό στον Κορυδαλλό : Έσφαξαν κρατούμενο-Τραυματιστηκε και ο αρχιφυλακας

Νέο μακελειό έγινε στον Κορυδαλλό με έναν νεκρό. Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε συμπλοκή μεταξύ Ρωσόφωνων και Αλβανών κρατουμένων στο Ψυχιατρείο κρατουμένων του Κορυδαλλού η οποία διήρκεσε πέντε λεπτά.

Το θύμα είχε ελληνικό όνομα, σύμφωνα με πληροφοριες και ίσως Ρωσοπόντιος. Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το απόγευμα. Για άγνωστο λόγο ο κρατούμενος κατακρεουργήθηκε με αυτοσχέδιο μαχαίρι και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο νεκρός. Όπως λενε δικαστικές πηγές υπάρχουν και 8 τραυματίες που μεταφέρθηκαν στα εξωτερικά ιατεεία νοσοκομείων.

Το υπουργειο

Αργα το βραδυ το υπουργειο Δικαιοσυνης εξέδωσε ανακοινωση στην οποια αναφερει: «Συμπλοκή κρατουμένων σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στο Ψυχιατρείο κρατουμένων Κορυδαλλού, με έναν νεκρό και οκτώ τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Τραυματίστηκε επίσης ελαφρά ο αρχιφύλακας του καταστήματος.  Έχουν επιληφθεί όλες οι αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές αρχές ενώ το συμβάν ερευνάται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης».

Νωρίτερα το dikastiko.gr, μετέδωσε:

Αιματηρή συμπλοκή στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού σημειώθηκε αργά το απόγευμα.

Για άγνωστο λόγο ένας κρατούμενος κατακρεουργήθηκε και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, πιθανόν νεκρός.

Όπως λένε δικαστικές πηγές στις φυλακές έγινε -και πάλι- μακελειό και υπάρχουν και τραυματίες.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ