Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

ΝΔ: Οι διατάξεις για αποφυλάκιση τρομοκρατών επιβεβαιώνουν τη νοσηρή ανοχή της κυβέρνησης στην ανομία

NEWSROOM icon
NEWSROOM
ΝΔ: Οι διατάξεις για αποφυλάκιση τρομοκρατών επιβεβαιώνουν τη νοσηρή ανοχή της κυβέρνησης στην ανομία

Ως επιβεβαίωση της «νοσηρής ανοχής της κυβέρνησης στην ανομία» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα που δίνει τη δυνατότητα αποφυλάκισης σε βαρυποινίτες και τρομοκράτες.

Παράλληλα η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, Σοφία Ζαχαράκη, τονίζει ότι αν οι πολίτες εμπιστευτούν τη ΝΔ τότε «θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να αποτρέψει την μαζική αποφυλάκιση αμετανόητων δολοφόνων. Kαι θα αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών».

Η δήλωση της κυρίας Ζαχαράκη έχει ως εξής:

«Με τον νέο ποινικό κώδικα που ψήφισε μόνη της η κυβέρνηση, εγκληματίες που έχουν καταδικασθεί σε ισόβια για ειδεχθή εγκλήματα, ακόμη και οι τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη, μπορούν πλέον να αποφυλακισθούν.

Η επιλογή της απερχόμενης κυβέρνησης να δρομολογήσει μια τέτοια πρωτοφανή εξέλιξη, επιβεβαιώνει τη νοσηρή ανοχή της σε κάθε είδους ανομία. Ακόμη και στην τρομοκρατία.

Η Νέα Δημοκρατία, εφόσον την εμπιστευθούν οι πολίτες, θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να αποτρέψει την μαζική αποφυλάκιση αμετανόητων δολοφόνων. Kαι θα αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ