Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Οι Δικαστικές Ενώσεις τιμούν τον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Οι Δικαστικές Ενώσεις τιμούν τον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι εννέα  δικαστικές Ενώσεις θα εορτάσουν την ερχόμενη Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018, τον προστάτη του δικαστικού σώματος  Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη.

Το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης (8,30 π.μ.) θα τελεστεί θεία λειτουργία  και δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό των Αθηνών και θα χαιρετήσει η πρόεδρος της Ένωσης Μελών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Εμμανουέλλα Πανοπούλου.

Θα ακολουθήσει πολιτιστική εκδήλωση στην αίθουσα της Γερουσίας της Παλαιάς Βουλής.

Συντονιστής της εκδήλωσης στην Παλαιά Βουλή θα είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χριστόφορος Σεβαστίδης, ενώ χαιρετισμό  έχουν κληθεί να απευθύνουν  ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου, ο δήμαρχος Αθηναίων Γεώργιος Καμήνης και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτριος Βερβεσός, ενώ εκ μέρους των εννέα δικαστικών Ενώσεων θα χαιρετήσει ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας Ευθύμιος Αντωνόπουλος.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρισόστομος, με θέμα: «Ιερά Μυστήρια της Εκκλησίας και Κανονικό Δίκαιο».

Την πολιτιστική εκδήλωση θα πλαισίωση  η χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών υπό την διεύθυνση του δικηγόρου και καθηγητή μουσικής Δημήτρη Καρούζου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ