Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ο Θ. Παπαχριστόπουλος «νίκησε» τελικά τον Π. Κουρουμπλή ή όχι;

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο Θ. Παπαχριστόπουλος «νίκησε» τελικά τον Π. Κουρουμπλή ή όχι;

Ολοκληρώθηκε χθες η επανακαταμέτρηση των ψήφων που είχε ζητήσει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ώστε να λυθεί το θέμα της βουλευτικής έδρας την οποία διεκδίκησε από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο.

Το αρχικό αποτέλεσμα ήταν 13912 ψήφοι για τον κ. Παπαχριστόπουλο και 13906 για τον κ. Κουρουμπλή. Η διαφορά των έξι ψήφων έστειλε τον πρώην υπουργό την διαδικασία σε επανακαταμέτρηση αλλά παρέμεινε η ίδια οπότε την έδρα του ΣΥΡΙΖΑ κατέλαβε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Το θέμα πάντως δεν έχει λυθεί μια και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αναμένεται να υποβάλλει ένσταση.

Διαψεύδει ο κ. Κουρουμπλής

Από την πλευρά του και σύμφωνα με την ΕΦΣΥΝ ο κ. Κουρουμπλής διαψεύδει τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Θανάση Παπαχριστόπουλο να κερδίζει και την επανακαταμέτρηση ψήφων για την τέταρτη έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στην Δυτική Αθήνα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο πρώην υπουργός, με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρει ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η επανακαταμέτρηση των σταυρών και προσθέτει ότι απομένουν ακόμη 141 εκλογικά τμήματα και η επανακαταμέτρηση σε αυτά θα γίνει αύριο.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως η επανακαταμέτρηση ολοκληρώθηκε και ότι ο πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛΛ. κέρδισε την έδρα με έξι ψήφους διαφορά.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ