Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Ο Στίβι Γουόντερ στο πλευρό των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών της Καλιφόρνια

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο Στίβι Γουόντερ στο πλευρό των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών της Καλιφόρνια

Ο Στίβι Γουόντερ ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να υποστηρίξει τα θύματα, τους πυροσβέστες και τους διασώστες μέσω της επερχόμενης 22ης ετήσιας φιλανθρωπικής συναυλίας του House Full of Toys, με ειδικούς προσκεκλημένους, τον επόμενο μήνα στο Staples Center, στο Λος Άντζελες.

«Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για να συγκεντρώσουμε χρήματα για όσους είχαν λιγότερη τύχη, για εκείνους που έχουν χάσει τα όνειρά τους, έχουν χάσει τα σπίτια τους», ανέφερε ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός για τις πυρκαγιές που στοίχισαν 90 ζωές και ανάγκασαν χιλιάδες κατοίκους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. «Είμαι πολύ χαρούμενος που το κάνω αυτό πάλι φέτος, αλλά και πολύ, πολύ, πολύ ενθουσιασμένος που κάνω κάτι για να βοηθήσω όσους ήταν υπό μία μεγαλύτερη έννοια, λιγότερο τυχεροί», είπε.

Το κοινό της συναυλίας καλείται να φέρει καινούρια παιχνίδια ή δώρα για να τα δωρίσει για καλό σκοπό. Ο 68χρονος μουσικός αποκάλυψε ότι η οικογένειά του κατάφερε να διαφύγει από την καταστροφική πυρκαγιά.

«…Ένα από τα μέλη της οικογένειάς μου παραλίγο να χάσει το σπίτι του στην Καλαμπάσα. Γι αυτό ευχαριστώ τον Θεό και τον καιρό που αυτό δεν συνέβη», τόνισε. Ο Στίβι Γουόντερ αναφέρθηκε επίσης στην κλιματική αλλαγή και τη σημασία προστασίας του πλανήτη μας.

«Ξέρω ότι είμαστε αντιμέτωποι με ξηρασία», υπογράμμισε. «Υπάρχουν ορισμένοι που δεν πιστεύουν στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Εγώ πιστεύω. Πρέπει να προστατεύσουμε τον πλανήτη. Πρέπει να γνωρίζουμε τι κάνουμε. Προσεύχομαι όλοι μας, ακόμη και εκείνοι που δεν πιστεύουν, να καταλάβουν ότι αν δεν αγαπάμε και δεν φροντίζουμε τον πλανήτη μας, δεν θα τον έχουμε», τόνισε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ