Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ο Όζι Όσμπορν επιτίθεται στον Τραμπ επειδή χρησιμοποιεί το «Crazy Train» στην καμπάνια του

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο Όζι Όσμπορν επιτίθεται στον Τραμπ επειδή χρησιμοποιεί το «Crazy Train» στην καμπάνια του

Ο Όζι Όσμπορν είναι ένας ακόμη μουσικός που επιτίθεται στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ επειδή χρησιμοποιεί ένα από τα τραγούδια του.

Σε ένα βίντεο που κοινοποίησε στο Twitter, ο Τραμπ μίλησε περιφρονητικά για τους υποψήφιους του Δημοκρατικού Κόμματος για το 2020 που μπήκαν στο «Crazy Train».

Ο Όζι και η Σάρον Όσμπορν σε δήλωσή τους που δημοσιεύθηκε στο Rolling Stone, διευκρινίζουν ότι σε καμία καμπάνια δεν μπορεί να χρησιμοποιείται η μουσική του χωρίς έγκριση.

Στη δήλωση αναφέρεται: «Με βάση τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση του “Crazy Train” του Όζι Όσμπορν αποστέλλουμε προειδοποίηση στους υπεύθυνους της καμπάνιας του Τραμπ (ή οποιασδήποτε άλλης καμπάνιας) ότι απαγορεύεται να χρησιμοποιούν μουσική του Όζι Όσμπορν σε πολιτικές διαφημίσεις ή σε οποιεσδήποτε πολιτικές εκστρατείες. Η μουσική του Όζι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κανένα σκοπό χωρίς έγκριση».

Οι Όσμπορν πρότειναν μάλιστα άλλα τραγούδια που θα πρέπει να ακούγονται σε πολιτικές εκδηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ. «Εν τω μεταξύ, έχουμε μια πρόταση για τον κ. Τραμπ: ίσως πρέπει να απευθυνθεί σε μερικούς από τους μουσικούς φίλους του. Ίσως ο Kayne West (Gold Digger), ο Kid Rock (I Am the Bullgod) ή ο Ted Nugent (Stranglehold) θα επιτρέψουν τη χρήση της μουσικής τους».

Ο Όζι Όσμπορν δεν είναι ο πρώτος μουσικός που ζητάει από τον Τραμπ να σταματήσει να χρησιμοποιεί τη μουσική του. Οι Queen διεμήνυσαν στον τότε υποψήφιο στις εκλογές του 2016 ότι δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το «We Are The Champions». Οι Aerosmith, Everlast, Neil Young και R.E.M έχουν επίσης επικρίνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ για την επιλογή τραγουδιών τους για πολιτικές συγκεντρώσεις.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ