Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε η 16χρονη που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο στην Αταλάντη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πέθανε η 16χρονη που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο στην Αταλάντη

Πέθανε μετά από άνιση μάχη που έδωσε για τρεις ημέρες με τον θάνατο, η 16χρονη που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στην Αταλάντη από το οποίο ακαριαία είχε χάσει την ζωή του ο αδερφός της.

Το χαμόγελο της 16χρονης Σόνιας «έσβησε» χθες στην Μονάδας Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλευόταν, μετά το φοβερό τροχαίο στην Αταλάντη το μεσημέρι της Κυριακής όπου ο 21χρονος αδελφός της Γιώργος, που ήταν και ο οδηγός του μοιραίου αυτοκίνητου είχε βρει τραγικό θάνατο επί τόπου.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας στην επείγουσα έκκληση της οικογένειας της να δώσουν αίμα για να σωθεί η Σόνια.

Στο μεταξύ, νέα διάσταση στο σοκαριστικό τροχαίο έδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o γνωστός εμπειρογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς. Αποκάλυψε πως είχαμε αυτά τα τραγικά αποτελέσματα με τα δύο αδέλφια, εξαιτίας των μπαρών ασφαλείας στο σημείο, όπως είχε συμβεί και στο τροχαίο Παντελίδη.

«Μου θυμίζει περίπτωση Παντελίδη, γιατί σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να σπάσουν οι μπάρες ασφαλείας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον ακρωτηριασμό της κοπέλας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ως εμπειρογνώμονας τροχαίων ο κ. Μαδιάς έχει διαχειριστεί περισσότερες από 15 υποθέσεις, που οι μπάρες ασφαλείας δεν είχαν τοποθετηθεί σωστά, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ακόμα και τον θάνατο οδηγών.

Πηγή:fimotro.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ