Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο ισοβίτης Π. Σίμωσης που είχε σκοτώσει τρεις άντρες σε ταβέρνα το 2010

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πέθανε ο ισοβίτης Π. Σίμωσης που είχε σκοτώσει τρεις άντρες σε ταβέρνα το 2010

Την τελευταία πνοή του άφησε ο βαρυποινίτης που σκότωσε εν ψυχρώ με πιστόλι τρεις άντρες σε μια ταβέρνα της Ερέτριας, πριν από εννέα χρόνια!

Ο 63χρονος Παναγιώτης Σίμωσης εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για το τριπλό φονικό, αλλά τελευταία πάλευε με τον καρκίνο και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο των Αθηνών, όπου κατέληξε, καθώς οι αιτήσεις του δικηγόρου και των συγγενών του να αποφυλακιστεί λόγω της κατάστασής του απορρίπτονταν εδώ και καιρό. Το έγκλημα που διέπραξε ο Παναγιώτης Σίμωσης το μεσημέρι της 5ης Ιουλίου του 2010 είχε «παγώσει» το πανελλήνιο.

Ο 54χρονος (τότε) επιχειρηματίας, ο οποίος διατηρούσε ένα βενζινάδικο – πλυντήριο αυτοκινήτων στη Χαλκίδα και ένα ίντερνετ καφέ στην Ερέτρια, είχε πάει σε μια παραλιακή ταβέρνα της Ερέτριας όπου πυροβόλησε εν ψυχρώ τον 52χρονο δικηγόρο Αθηνών Θανάση Θάνο, τον 34χρονο επιχειρηματία Ανδρέα Καρμίρη από το Κορωπί και τον 40χρονο Γιώργο Παπαδόπουλο από το Μενίδι.

Ολοι έπεσαν νεκροί, ενώ ένας τέταρτος που καθόταν μαζί τους στο τραπέζι είχε τύχη-βουνό, αφού εκείνη την ώρα είχε απομακρυνθεί για να μιλήσει στο κινητό του. Οπως έγινε γνωστό, τα θύματα είχαν πάει στην Ερέτρια για να απαιτήσουν μέρος των χρημάτων που τους χρωστούσε ο Σίμωσης και του είχαν διαμηνύσει ότι, αν δεν τους ξοφλούσε, θα προχωρούσαν σε κατάσχεση σπιτιού και επιχειρήσεων, κάτι που τον εξόργισε.

Μετά το άγριο φονικό, ο δράστης επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και επέστρεψε στη Χαλκίδα, όπου ταμπουρώθηκε μέσα στο σπίτι του. Οι διαπραγματευτές της Αστυνομίας έπεισαν τον Σίμωση να παραδοθεί και εκείνος τους παρέδωσε το όπλο του φονικού, ένα πιστόλι Zastava 7,65 χιλιοστών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ