Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Παιδιά της στ’ δημοτικού μέθυσαν σε σχολική εκδρομή!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Παιδιά της στ’ δημοτικού μέθυσαν σε σχολική εκδρομή!

Το κρασί και η τσικουδιά δεν λείπουν σχεδόν από κανένα σπίτι στην Κρήτη και προφανώς είναι εύκολα προσβάσιμα σε όλα τα μέλη της οικογένειας. Καμιά μητέρα, βέβαια, δεν περιμένει πως το παιδί της, σε εκδρομή του δημοτικού, αντί να πάρει μαζί του μπουκάλι με νερό, θα το αντικαταστήσει με τσικουδιά!

Τα γεγονότα, όμως, μιλούν από μόνα τους και διαψεύδουν τους γονείς στα Χανιά.

Σύμφωνα με καταγγελία μητέρας στο zarpanews.gr, στις 4/6 σε προγραμματισμένη εκδρομή του σχολείου, σε χωριό του νομού Χανίων, παρέα παιδιών (τα περισσότερα της Στ’ τάξης του δημοτικού) κρατούσαν από το σπίτι τους κρασί και τσικουδιές, με αποτέλεσμα την ώρα του φαγητού να πιουν και να μεθύσουν.

Το συμβάν όμως δεν έληξε εκεί, αφού δυο από τα παιδιά διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα.

«Σύμφωνα με τις μαρτυρίες της κόρης μου, δύο παιδιά διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων∙ μπορείτε να το διαπιστώσετε από τα καταγεγραμμένα περιστατικά του νοσοκομείου στα επείγοντα», λέει η μητέρα και συνεχίζει:

«Αναρωτιέμαι η διεύθυνση του σχολείου με τους δασκάλους που τα συνόδευαν, πού ήταν τη δεδομένη στιγμή που τα παιδιά έπιναν και όχι κρυφά αλλά στο τραπέζι που έτρωγαν; Ο κάθε γονιός εμπιστεύεται το παιδί του στα χέρια των δασκάλων, που υποτίθεται είναι υπεύθυνοι για τη σωματική τους ακεραιότητα. Παιδιά ηλικίας από 11 έως 12 ετών να είναι σε κατάσταση μέθης σε σχολική εκδρομή, αδιανόητο».

Όπως παραδέχθηκε και ο διευθυντής του συγκεκριμένου δημοτικού σχολείου, παιδιά είχαν φέρει από το σπίτι τους αλκοόλ στην εκδρομή, κάτι, όμως, που έγινε αντιληπτό και τους αφαιρέθηκαν από τους δασκάλους. Κατά πόσον τα παιδιά πρόλαβαν να πιουν ή αν είχαν και άλλο κρασί ή τσικουδιά στις τσάντες τους, είναι άγνωστο».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ