Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Παπακώστα για το πρόστιμο στην 90χρονη: «Νόμιμο, αλλά θα το πληρώσουμε εμείς»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Παπακώστα για το πρόστιμο στην 90χρονη: «Νόμιμο, αλλά θα το πληρώσουμε εμείς»

Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση της σύλληψης της 90χρονης και τα όσα επακολούθησαν, ενώ βρίσκεται σε ημερήσια διάταξη το τελευταίο διάστημα και επί του θέματος τοποθετήθηκε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα.

Κληθείσα να σχολιάσει το γεγονός ότι η ηλικιωμένη γυναίκα έμεινε σχεδόν τέσσερις ώρες στο τμήμα, προτού τελικά της επιτραπεί να αποχωρήσει, και ότι της επιβλήθηκε πρόστιμο 200 ευρώ, η κυρία Παπακώστα ανέφερε ότι το περιστατικό ελέγχθηκε και ότι «ως προς τη συμπεριφορά των αστυνομικών απέναντι στην ηλικιωμένη, αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν ισχύουν καθόλου».

«Ρώτησα εγώ εδώ τους αρμοδίους και μου είπαν πώς ακριβώς συνέβη. Από εκεί και πέρα, για να μην είμαστε υποκριτές, θα πρέπει τα πολιτικά κόμματα να αποφασίσουμε αν από μια ηλικία και πάνω θέλουμε να απαλλάσσονται οι πολίτες από την ευθύνη που ο νόμος σήμερα ορίζει. Εδώ είναι η βουλή, αύριο να νομοθετήσουμε διαφορετικά», συμπλήρωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Σε κάθε περίπτωση η αστυνομία δεν πρέπει να στοχοποιείται και να πυροβολείται γιατί εφάρμοσε τον νόμο, καλό ή κακό», κατέληξε.

Πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ