Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Παρανάλωμα το πυρός το σπίτι του Τζέραλντ Μπάτλερ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Παρανάλωμα το πυρός το σπίτι του Τζέραλντ Μπάτλερ

Στις φλόγες έχουν παραδοθεί σπίτια πολλών επωνύμων στις ΗΠΑ που βρίσκονται παραλιακά, στη Νότια Καλιφόρνια, ενώ αρκετοί από αυτούς έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις οικίες τους εξαιτίας της πύρινης λαίλαπας που πλήττει εδώ και μέρες την περιοχή.

Σύμφωνα με το Associated Press, οι ίδιοι εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στους πυροσβέστες που έχουν ριχτεί στη μάχη για την κατάσβεση της φονικής πυρκαγιάς, ενώ στέλνουν μηνύματα αλληλεγγύης και συμπόνιας στους συμπολίτες τους που «χτυπήθηκαν» από τη φωτιά.

«Επέστρεψα στο σπίτι μου στο Μαλιμπού μετά την εντολή για την εκκένωση της περιοχής. Σπαράζει η καρδιά μου με αυτό που συμβαίνει σε όλη την Καλιφόρνια. Πηγή έμπνευσης περισσότερο από ποτέ το κουράγιο, το πνεύμα και η αυτοθυσία των πυροσβεστών. Σας ευχαριστώ», γράφει ο Σκωτσέζος ηθοποιός, Τζέραλντ Μπάτλερ, γνωστός στο ελληνικό κοινό για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους που έχει παίξει σε ταινίες, όπως οι «300» και «Υ.Γ. Σ’ αγαπώ». Το μήνυμά του συνοδεύει φωτογραφία με τον ίδιο και τα αποκαΐδια του σπιτιού του.

Το σπίτι της Camille Grammer Meyer – που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Οι πραγματικές νοικοκυρές του Μπέβερλι Χιλς» – στο Μαλιμπού καταστράφηκε το βράδυ του Σαββάτου από την σφοδρή πυρκαγιά, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ατζέντης της Howard Bragman, όπως γράφει η kathimerini.gr. «Δυστυχώς το σπίτι μου δεν μπορούσε να σωθεί», γράφει η ίδια στο Instagram σε μια ανάρτηση που συνοδεύει η σοκαριστική φωτογραφία από το φλεγόμενο σπίτι της. «Οι θαρραλέοι πυροσβέστες ήταν σε θέση να διασώσουν τα αυτοκίνητά μου και προσωπικά αντικείμενα που ανακτήθηκαν από το σπίτι μου», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν ξένα μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των σπιτιών που έχουν καταστραφεί από την πυρκαγιά είναι και αυτό της Κέιτλιν Τζέννερ.

Οι επώνυμοι που έχουν εγκαταλείψει τις οικίες τους

Ανάμεσα στους επωνύμους που έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους είναι οι Lady Gaga, Τζέσικα Σίμπσον, Ορλάντο Μπλουμ, Ράιαν Γουίλσον, Κιμ Καρντάσιαν, Αλίσα Μιλάνο και η σχεδιάστρια μόδας, Ντόνα Κάραν. Μερικοί εξ’ αυτών έχουν ενημερωθεί ότι οι οικίες τους είναι προς το παρόν ασφαλείς και αναμένουν το πότε και αν θα μπορέσουν να επιστρέψουν, αναφέρει η kathimerini.gr.

«Καλιφόρνια, μείνε ασφαλής – Αμερική συνέχισε να προσεύχεσαι», έγραψε o Ράιαν Γουίλσον στο λογαριασμό του στο Twitter, ενώ όλο το Σαββατοκύριακο αναρτούσε φωτογραφίες 100 και πλέον αγνοουμένων από την πυρκαγιά που έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 31 άτομα.

Η οικία της Αλίσα Μιλάνο διακυβεύεται να τυλιχθεί στις φλόγες καθώς οι ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο της πυροσβεστικής. Εκμεταλλευόμενη το βήμα που της δίνεται μέσα από τα social media, η Αμερικανίδα ηθοποιός απευθύνει έκκληση για δωρεές προς όφελος των πληγέντων.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής έχουν καταστραφεί ολοσχερώς πάνω από 177 σπίτια στη Νότια Καλιφόρνια.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ