Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Πλήρωμα και επιβάτες κρουαζιερόπλοιου καθάρισαν παραλία της Ρόδου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πλήρωμα και επιβάτες κρουαζιερόπλοιου καθάρισαν παραλία της Ρόδου

Έβαλαν τα «γυαλιά» στη δημοτική αρχή της Ρόδου, το πλήρωμα και οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου OCEANA που συνδύασαν την επίσκεψή τους με την εθελοντική δράση και βάλθηκαν να κάνουν… γυαλί την τουριστική παραλία της πόλης απ’ άκρη σ’ άκρη!

Σύμφωνα με τα ροδιακά μέσα ενημέρωσης, συνεννοήθηκαν με το Κεντρικό Λιμεναρχείο και, μόλις έλαβαν την σχετική άδεια, ξεκίνησαν να απομακρύνουν πλαστικά, χαρτιά και κάθε λογής σκουπίδια. Η δράση τους έγινε αιτία να αλλάξει εικόνα η άλλοτε βρώμικη παραλία, καθώς μαζεύτηκαν τέσσερις μεγάλες σακούλες σκουπιδιών γεμάτες από πλαστικά μπουκάλια, χαρτιά και γόπες.

Το έργο των εθελοντών παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον οι  τουρίστες, που φωτογράφιζαν και βιντεοσκοπούσαν την προσπάθεια, ενώ αρκετοί παραδειγματίστηκαν από αυτούς και πήγαν να βοηθήσουν. Όμως, η κίνηση προκάλεσε και αντιδράσεις εναντίον της δημοτικής αρχής, αφού πολλοί την κατηγόρησαν ότι δεν φρόντισε να καθαρίσει την παραλία, αν και γνώριζε εδώ και καιρό την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου με τους 2.054 επιβάτες και 841 άτομα πλήρωμα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ