Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Πολάκης προς Γιάννο: «Το δόγμα Σημίτη πληρώνεις…»

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πολάκης προς Γιάννο: «Το δόγμα Σημίτη πληρώνεις…»

Απάντηση στις δηλώσεις του Γιάννου Παπαντωνίου περί «δόγματος Πολάκη» λίγο πριν μπει στην αστυνομική κλούβα, δίνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, μέσω Facebook.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο, και ενώ οδηγούνταν σε αστυνομική κλούβα για να μεταχθεί στο Μεταγωγών, σήκωσε στους δημοσιογράφους: «Η εργαλοιοποίηση της ελληνικής δικαιοσύνης θέτει σε κίνδυνο την ίδια μας τη Δημοκρατία. Το δόγμα Πολάκη εφαρμόζεται γενικά».

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε σήμερα το πρωί κάνοντας λόγο για «δόγμα Σημίτη», ενώ χαρακτηρίζει τον Γιάννο Παπαντωνίου «κατεξοχήν εκπρόσωπο της λαμογιάς του εκσυγχρονισμού».

Ολόκληρη η ανάρτηση έχει ως εξής: 

«Με 800 σελίδες κατηγορητήριο, με 3 εκατ. μίζες στα πράσα, μετά τη δικαστική συνδρομή που ζητήθηκε το 2017 (ενώ η υπόθεση ξεκίνησε το 2005), τολμάει και μιλάει ενώ οδηγείται στη φυλακή για “δόγμα Πολάκη” ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της λαμογιάς του εκσυγχρονισμού!!!! Γιάννο μου το μαντήλι σου ΒΡΕΘΗΚΕ (από τη Δικαιοσύνη) ΛΕΡΩΜΕΝΟ !!! Το “δόγμα Σημίτη” πληρώνεις….

ΥΓ καμιά ανακοίνωση υπέρ της Δικαιοσύνης που έπραξε το καθήκον της, θα βγάλει η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ ή επειδή χάλασε η προφυλάκιση την παρουσίαση του βιβλίου του Παπαντωνίου έχουμε πέσει σε κατάθλιψη;»

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ