Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Πούτιν: Ολοι σιωπούν για τους Αμερικανούς ομήρους που κρατούν τζιχαντιστές στη Συρία!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πούτιν: Ολοι σιωπούν για τους Αμερικανούς ομήρους που κρατούν τζιχαντιστές στη Συρία!

Αστραψε και βρόντηξε χθες ο Βλαντιμίρ Πούτιν στη διάρκεια της συνεδρίασης της Λέσχης «Βαλντάι» στη Ρωσία, όπου, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, αποκάλυψε ότι τζιχαντιστές της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος κρατούν σε περιοχές της Συρίας ομήρους Αμερικανούς πολίτες, αλλά και πολίτες άλλων δυτικοευρωπαϊκών χωρών!

«Σύμφωνα με τα στοιχεία μας, αρκετοί υπήκοοι τόσο των ΗΠΑ όσο και ευρωπαϊκών χωρών πιάστηκαν όμηροι. Ολοι σιωπούν σαν να μη συμβαίνει τίποτε. Στοιχεία του Ισλαμικού Κράτους παρέμειναν σε αρκετές τοποθεσίες και πρόσφατα άρχισαν να επεκτείνουν την περιοχή της παρουσίας τους – 130 οικογένειες, σχεδόν 700 άτομα, πιάστηκαν όμηροι εκεί» είπε χαρακτηριστικά ο Ρώσος πρόεδρος.

Ο ISIS θα εκτελεί

Δεν δίστασε να προσθέσει πως το ISIS έχει στείλει τελεσίγραφο στη Ρωσία ότι θα εκτελεί 10 άτομα την ημέρα και ότι ήδη έχει αρχίσει να κάνει πράξη τις απειλές του, καθώς εκτέλεσε προ διημέρου 10 άτομα. «Είναι τρομερό, μια καταστροφή» δήλωσε ο Πούτιν, που κατηγόρησε τις ΗΠΑ για «καταστροφική αποτυχία» στην πολιτική τους στη Συρία.

Ο Ρώσος πρόεδρος αναφέρθηκε χθες και στη ρωσική πολιτική για τη χρήση πυρηνικών όπλων, τονίζοντας ότι δεν προβλέπει πως η Ρωσία θα ενεργήσει πρώτη για να καταφέρει ένα πυρηνικό πλήγμα, αλλά αν δεχθεί, είναι βέβαιο ότι θα δώσει τη δική της απάντηση. «Ο εισβολέας πρέπει να γνωρίζει ότι η απάντηση θα είναι αναπόφευκτη και ότι θα καταστραφεί. Ενώ εμείς, ως θύματα της επίθεσης, θα πάμε ως μάρτυρες στον παράδεισο, εκείνοι απλώς θα ξεψυχήσουν, καθώς δεν θα προφτάσουν ούτε να μετανοήσουν» είπε με νόημα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ