Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Προφυλακίστηκαν τα 3 από τα 4 μέλη της οικογένειας που κατηγορούνται για σωματεμπορία

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Προφυλακίστηκαν τα 3 από τα 4 μέλη της οικογένειας που κατηγορούνται για σωματεμπορία

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν τα τρία από τα τέσσερα μέλη της οικογένειας, από το Ηράκλειο, που κατηγορούνται ότι εξέδιδαν 25χρονη Βουλγάρα. Ο 35χρονος με τον οποίο φέρεται να είχε σχέση η νεαρή γυναίκα, η 55χρονη μητέρα του και η 32χρονη αδελφή του, προφυλακίστηκαν, ενώ ελεύθερος, με περιοριστικούς όμως όρους, αφέθηκε ένας 29χρονος.

«Είναι πρώιμο στάδιο, θεωρούμε ότι θα προσκομίσουμε στοιχεία, με τα οποία θα αποδείξουμε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα αναφέρει η φερόμενη ως παθούσα, αλλά είναι τελείως διαφορετικά και με προεκτάσεις οικονομικής φύσης» δήλωσε ο συνήγορος του 35χρονου Σπύρος Βρέντζος.

Όπως εξήγησε ο κ. Βρέντζος πρόκειται για μια οικογένεια Ρομά, το ίδιο και η 25χρονη, που έχουν ως έθιμο την καταβολή χρημάτων από τον πατέρα της νύφης στον γαμπρό, πριν τον επικείμενο γάμο. Το έθιμο αυτό, όπως επισήμανε ο κ. Βρέντζος ότι υποστήριξε ο πελάτης του, δεν τηρήθηκε με αποτέλεσμα να προκύψει η καταγγελία.

«Δεν υπάρχει θέμα κακοποίησης και προώθησης σε πορνεία και θεωρούμε ότι αυτό θα φανεί και από την ιατροδικαστική έκθεση που περιμένουμε» επισήμανε ο δικηγόρος του 35χρονου. Να σημειωθεί ότι όλοι οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της σωματεμπορίας κατ’ επάγγελμα, ενώ ο 35χρονος βαρύνεται επιπλέον με το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ