Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Πωλητήριο σε… χωράφι έβαλε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πωλητήριο σε… χωράφι έβαλε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης

Ακόμη και οι πρώην πρωθυπουργοί πέφτουν θύματα της οικονομικής κρίσης! Γι’ αυτό φαίνεται πως ο Κώστας Σημίτης και η σύζυγός του, Δάφνη, φέρονται να έβαλαν πωλητήριο σε ένα… χωραφάκι που έχουν στο χωριό!

Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με το trikalavoice, αναζητά αγοραστές για ένα οικόπεδο 3,5 στρεμμάτων στην Βλάχα Τρικάλων. Κατά τις πληροφορίες που έκαναν χθες τον γύρο του διαδικτύου, βάσει του Πόθεν Έσχες του Κώστα Σημίτη, το εν λόγω χωράφι ανήκει στη σύζυγό του, Δάφνη. Ο μικρός γραφικός οικισμός, όπου βρίσκεται το άλλοτε «ησυχαστήριο» του ζευγαριού, δεσπόζει πάνω από την Ελάτη Τρικάλων και ανήκει διοικητικά στον δήμο Πύλης.

Είναι ιδανικός προορισμός για αποδράσεις στη φύση, γι΄ αυτό προτιμάται κυρίως από όσους θέλουν να περάσουν ήρεμες διακοπές, μέσα στο δάσος. Η ακίνητη περιουσία του ζευγαριού δεν περιορίζεται στο συγκεκριμένο οικόπεδο, καθώς μεταξύ άλλων διαθέτει ένα εξοχικό σπίτι στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, ενώ γνωστοί επίσης είναι οι δεσμοί του Κώστα Σημίτη με την γενέτειρα του παππού του, το Κορακοχώρι Ηλείας, το οποίο φρόντιζε να επισκέπτεται αρκετά συχνά τουλάχιστον ως το 2016.

Πάντως, τα τελευταία χρόνια ο πρώην πρωθυπουργός έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, φροντίζοντας να μην δίνει «τροφή» για σχόλια σχετικά με την προσωπική ζωή του. Παράλληλα, πολύ σπάνια κάνει παρεμβάσεις ή δηλώσεις για πολιτικά ζητήματα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ