Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Π. Χρηστίδης για Novartis: Η εμπλοκή της Βουλής θα γίνει όπως προβλέπουν το Σύνταγμα και οι νόμοι

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Π. Χρηστίδης για Novartis: Η εμπλοκή της Βουλής θα γίνει όπως προβλέπουν το Σύνταγμα και οι νόμοι

Ο  αποσαφήνισε τη θέση του Κινήματος Αλλαγής για τη διερεύνηση της υπόθεση Νovartis. «Η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη να κάνει τη δουλειά της και να ερευνήσει τους πάντες και τα πάντα, αφού οι πολίτες απαιτούν πλήρη διαφάνεια, μακριά από τους Ράσπουτιν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς η πολιτική σκευωρία αποκαλύφθηκε. Οι πολίτες θα στείλουν μήνυμα τιμωρίας σε όσους είναι πίσω από αυτήν την ιστορία», τόνισε ο κ. Χρηστίδης και συμπλήρωσε: «Για όποιο πολιτικό πρόσωπο προκύψουν στοιχεία, η εμπλοκή της Βουλής θα γίνει όπως προβλέπει το Σύνταγμα και οι νόμοι».

Επίσης, αφού υπενθύμισε την πρόσφατη δήλωση της κ. Γεννηματά, η οποία είχε μιλήσει για πολιτική σκευωρία που αποκαλύφθηκε, εξήγησε ότι η θέση του Κινήματος Αλλαγής δεν έχει αλλάξει. «Λέγαμε ότι είναι σκάνδαλο όσον αφορά τη φαρμακευτική δαπάνη και σκευωρία για τα πολιτικά πρόσωπα. Λέγαμε και συνεχίζουμε να λέμε ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τη δουλειά γνωρίζοντας ότι επιχειρήθηκαν παρεμβάσεις», επισήμανε ο ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής και διευκρίνισε ότι «η Βουλή πρέπει να ασχοληθεί αφού η Δικαιοσύνη κάνει την έρευνά της».

Ο κ. Χρηστίδης απάντησε στην κριτική ότι το Κίνημα Αλλαγής δεν επιθυμεί να διερευνηθεί στη Βουλή η υπόθεση Νovartis. «Δεκάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σ’ όλη την Ελλάδ και σ’ όλα τα επίπεδα λοιδώρησαν και σπίλωσαν πολιτικά πρόσωπα με μοναδικό κριτήριο ότι ήταν πολιτικοί τους αντίπαλοι», υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ