Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Ρομά βανδάλισαν τα δικαστήρια Ναυπλίου μετά από καταδικαστική απόφαση σε βάρος ομόφυλού τους (ΒΙΝΤΕΟ)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ρομά βανδάλισαν τα δικαστήρια Ναυπλίου μετά από καταδικαστική απόφαση σε βάρος ομόφυλού τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν, χθες το πρωί, τα δικαστήρια Ναυπλίου μια ομάδα Ρομά,  όταν άκουσαν από την έδρα την καταδικαστική απόφαση σε βάρος ενός ομόφυλού τους που καθόταν στο εδώλιο!

Σε έξαλλη κατάσταση, άρχισαν να ξεστομίζουν βαριές ύβρεις εναντίον των δικαστών και στην συνέχεια βγήκαν από την αίθουσα και άρχισαν να σπάνε ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Από την μανία τους δεν γλίτωσαν τα τζάμια στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου, καθώς και μερικές καρέκλες, ενώ από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Αμέσως μετά τους βανδαλισμούς, οι Ρομά επιβιβάστηκαν σε ένα ασημί Ι.Χ. αυτοκίνητο με σκοπό να διαφύγουν. Όμως, άρχισαν να τους αναζητούν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έστησαν μπλόκα στους δρόμους, σε μια προσπάθεια να βρουν το αυτοκίνητο στο οποίο είχαν επιβιβαστεί οι δράστες και μαρτυρίες το ήθελαν να κινείται με κατεύθυνση προς την Τρίπολη από την παλιά εθνική οδό. Έτσι, λίγη ώρα αργότερα κατάφεραν να το εντοπίσουν στην περιοχή του Αχλαδοκάμπου στην Αργολίδα και να περάσουν χειροπέδες σε τρία άτομα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ