Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Στην ανακρίτρια Γρεβενών συνοδεία αστυνομικών βρέθηκε την Τρίτη ο 21χρονος Ροδίτης Μανώλης Κ., προκειμένου να δώσει συμπληρωματική απολογία σχετικά με την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Η ανακρίτρια κάλεσε τον 21χρονο μετά από αίτημα που της απέστειλε στις 18 Μαρτίου η τακτική ανακρίτρια Ρόδου, καθώς από τις έως τώρα προσπάθειες η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών δεν έχει καταφέρει να έχει πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο των ηλεκτρονικών αρχείων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντησή του με την ανακρίτρια, ο 21χρονος Ροδίτης, ο οποίος είναι προφυλακισμένος στην ίδια φυλακή στα Γρεβενά όπου κρατείται και ο 19χρονος Αλβανός συγκατηγορούμενός του, κλήθηκε να γνωστοποιήσει τους κωδικούς του σε δύο λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στις πλατφόρμες gmail.com και hotmail.com, αλλά και το login name και το password στον λογαριασμό που τηρεί στο Facebook. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκκρεμεί η ανταπόκριση του Facebook στο αίτημα της ανακρίτριας για την άρση του απορρήτου των λογαριασμών των δύο δραστών, αλλά και της φοιτήτριας.

Μέχρι στιγμής, στα τρία κινητά τηλέφωνα και τα laptop της Ελένης δεν έχει βρεθεί το παραμικρό στοιχείο, με αποτέλεσμα οι αρχές να βρίσκονται στο σκοτάδι.

Μάλιστα, φέρεται ότι ερευνάται αν έχουν σβηστεί ηλεκτρονικά αρχεία που θα φώτιζαν την υπόθεση. Πάντως, η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να γίνει και αναπαράσταση της δολοφονίας, κάτι που ζητά από την πρώτη στιγμή η οικογένεια.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ