Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Σοκ για μαθήτρια στην Κοζάνη που είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο… εν αγνοία της

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σοκ για μαθήτρια στην Κοζάνη που είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο… εν αγνοία της

Σοκ έπαθε μια μαθήτρια στην Κοζάνη, όταν είδε τον εαυτό της να «πρωταγωνιστεί» σε ροζ βίντεο στο διαδίκτυο! Η ανήλικη κοπέλα «σέρφαρε» στο Ίντερνετ, όταν αντίκρισε με τρόμο σε γνωστή ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου του εξωτερικού τις ερωτικές της περιπτύξεις και κόντεψε να τρελαθεί, μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που της συνέβαινε και μην ξέροντας τι να κάνει.

Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου ένα μήνα και την κοπέλα έλουσε κρύος ιδρώτας. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν το οπτικοακουστικό υλικό βιντεοσκοπήθηκε εν αγνοία της κατά τη διάρκεια πολύ προσωπικών στιγμών με το αγόρι της ή αν το γνώριζε και απλώς είχε εξασφαλίσει την υπόσχεση ότι θα έμενε μεταξύ τους.

Μη γνωρίζοντας τι έπρεπε να κάνει και σε ποιον να μιλήσει, τηλεφώνησε τελικά στον φίλο της ο οποίος της τα «μάσησε» λέγοντάς της… ακαταλαβίστικα μισόλογα! Τότε, αποφάσισε να εκμυστηρευτεί τι της συνέβη σε ένα συγγενικό της πρόσωπο. Αμέσως, η υπόθεση έφτασε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που απέσυρε αρχικά το βίντεο από το διαδίκτυο και στην πορεία κίνησε τις διαδικασίες για τον εντοπισμό του υπαίτιου.

Δυστυχώς, τέτοιου είδους περιστατικά ολοένα και πληθαίνουν, αποδεικνύοντας τόσο την ελλιπή ενημέρωση των νέων σχετικά με τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο Ίντερνετ, όσο και την απουσία συζητήσεων μέσα στην οικογένεια σχετικά με αυτούς. Ειδικά η διαρροή hot βίντεο που μαγνητοσκοπούνται εν αγνοία των κοριτσιών, μπορεί να έχει ολέθρια αποτελέσματα, όπως συνέβη στην περίπτωση της Λίνας Κοεμτζή που αυτοκτόνησε τον Νοέμβριο του 2016, πέφτοντας από την ταράτσα φοιτητικής εστίας στα Γιαννιτσά.

Το πρώτο θύμα cyber – bullying

Η άτυχη 22χρονη θεωρείται το πρώτο θύμα cyber – bullying, καθώς «ροζ» βίντεο και γυμνές της φωτογραφίες είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο χωρίς την έγκρισή της, με αποτέλεσμα η όμορφη κοπέλα, να βάλει τέλος στη ζωή της μην αντέχοντας την ντροπή και να βυθίσει στο πένθος την οικογένειά της.

Όπως στην περίπτωση της κοπέλας στην Κοζάνη, η νεανική αφέλεια οδηγεί τις περισσότερες φορές σε καταστάσεις που μπορούν να φέρουν σε δυσάρεστη θέση τους έφηβους και τους δικούς τους. Το Ίντερνετ μπορεί να γίνει επικίνδυνο «όπλο» και στα χέρια των χρηστών μικρότερων ηλικιών, οι οποίοι εισβάλλουν στον κόσμο του διαδικτύου και των social media προβάλλοντας τον εαυτό τους ή μιμούμενοι τους μεγάλους.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ