Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Στα δικαστήρια πηγαίνει τον Βασίλη Τερλέγκα η (επί 5 χρόνια) σύντροφός του!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στα δικαστήρια πηγαίνει τον Βασίλη Τερλέγκα η (επί 5 χρόνια) σύντροφός του!

Περιπέτειες για τον γνωστό τραγουδιστή Βασίλη Τερλέγκα μετά την αγωγή της που κατέθεσε σε βάρος του η πρώην σύντροφός του! Ο γνωστός λαϊκός αοιδός θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον άλλοτε μεγάλο έρωτά του στις δικαστικές αίθουσες καθώς βρέθηκε να της χρωστά  10.236 ευρώ

Τον… έντυνε και του κάλυπτε τα έξοδα για τα ταξίδια

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ίδια σε αγωγή που κατέθεσε σε βάρος του στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας κατηγορώντας τον δημοφιλή τραγουδιστή, που τον καιρό της δόξας του υπήρξε μέχρι και ιδιοκτήτης νησιού στις Εχινάδες(!), ότι δεν της επέστρεψε ποτέ  χρήματα που του είχε δανείσει. Η ξανθιά πρώην σύντροφος του Βασίλη Τερλέγκα όπως ισχυρίζεται  στο δικόγραφο τον… έντυνε, του κάλυπτε τα έξοδα για τα ταξίδια του και πλήρωνε αδιαμαρτύρητα μέχρι και τη δόση του τραπεζικού δανείου του. Όμως, όπως λέει, εκείνος καταχράστηκε την εμπιστοσύνη της και μετά το χωρισμό τους το 2008, όταν άρχισε να τον πιέζει για να της δώσει τα χρωστούμενα εκείνος επέδειξε αδιαφορία αλλά και προκλητική συμπεριφορά! Μάλιστα η επί πέντε χρόνια σύντροφος του καλλιτέχνη διεκδικεί χρηματική ικανοποίηση συνολικού ύψους 20.236 ευρώ, λόγω ηθικής βλάβης που υπέστη από τη συμπεριφορά του.

Ήταν εξαιρετικά σπάταλος

Στην επίμαχη αγωγή που κατατέθηκε τον Ιούλιο του 2015, επτά χρόνια μετά τον χωρισμό του ζευγαριού και αναμένεται να εκδικαστεί τις επόμενες ημέρες, η ενάγουσα υποστηρίζει ότι αν και ο γνωστός αοιδός το 2007 «απολάμβανε το «μεσουράνημα» της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, δεδομένου ότι προτού επέλθει η οικονομική κρίση οι αμοιβές των καλλιτεχνών ανέρχονταν σε αστρονομικά ποσά», ο ίδιος ήταν εξαιρετικά σπάταλος με αποτέλεσμα να γυρεύει δανεικά από εκείνη! Όπως υποστηρίζει χαρακτηριστικά ο λαϊκός τραγουδιστής «κατάφερνε να σπαταλά τις μηνιαίες απολαβές του», με αποτέλεσμα εκείνη να καλύπτει τα έξοδα του από το μισθό της.

Αναγκαζόταν να καταβάλει εξωφρενικά ποσά

Το ζευγάρι άλλωστε εκείνη την περίοδο έμενε κάτω από την ίδια στέγη και ενώ τα έξοδα θα έπρεπε να είναι μοιρασμένα, η ίδια αναγκαζόταν να καταβάλει εξωφρενικά ποσά για τα ρούχα αλλά και τα παπούτσια του τραγουδιστή! Μάλιστα, στο δικόγραφο καταγράφονται αναλυτικά ποσά χιλιάδων ευρώ που χρεώθηκαν σε πιστωτική της κάρτας για ρούχα, παπούτσια,  για τουριστικές υπηρεσίες, για την επισκευή του αυτοκινήτου αλλά και για την εξόφληση δόσεων του προσωπικού δανείου του Βασίλη Τερλέγκα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” όπως αναφέρει η πρώην σύντροφος του καλλιτέχνη από την άνοιξη του 2007 μέχρι τα τέλη της ίδια χρονιάς τα δύο μέρη συνήψαν άτυπες συμβάσεις άτοκων δανείων συνολικού ύψους 10.236 ευρώ «προς κάλυψη των τρεχουσών αναγκών του, στις οποίες περιλαμβανόταν η εξειδικευμένη ένδυση και η καλλιτεχνική προβολή του τραγουδιστή. Όμως όταν το ζευγάρι έφτασε στο χωρισμό τον Μάιο του 2008, ο Βασίλης Τερλέγκας δεν της επέστρεψε ούτε ένα ευρώ ενώ απέφευγε κάθε επικοινωνία μαζί της. Όπως υποστηρίζει η ενάγουσα, ο τραγουδιστής δεν ανταποκρίθηκε ούτε στο εξώδικο που του απέστειλε με αποτέλεσμα η ίδια να αναζητήσει το δίκιο της στις δικαστικές αίθουσες.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ