Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Στα SEP Market Παπαδόπουλος οι εγκαταστάσεις της Spider στα Καρδαμίτσια.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στα SEP Market Παπαδόπουλος οι εγκαταστάσεις της Spider στα Καρδαμίτσια.

Μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού πέρασαν στα SEP Market Παπαδόπουλος οι οι εγκαταστάσεις της Spider στα Καρδαμίτσια.

Όπως αναφέρει το epiruspot.gr η προσφορά από την γιαννιώτικη εταιρεία ήταν ελαφρώς αυξημένη από την τιμή εκκίνησης και η μοναδική που κατατέθηκε. Η Περιφέρεια Ηπείρου δεν μετείχε στον πλειστηριασμό καθώς δεν είχε προχωρήσει στην έκδοση εγγυητικής επιστολής μέχρι την λήξη της προθεσμίας, την προηγούμενη Παρασκευή.

Πριν από μερικές ημέρες το Περιφερειακό Συμβούλιο είχε αποφασίσει την συμμετοχή στον πλειστηριασμό με σκοπό να μετατρέψει τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου σε εκθεσιακό κέντρο.

Κατά της απόφασης αυτής ασκήθηκε προσφυγή στην Αποκεντρωμένη από πολίτη, με αποτέλεσμα να μην επαρκούν πλέον οι ημερομηνίες για την εξέταση αυτών. Μετά την εμπλοκή αυτή δεν υπήρξε κίνηση εκ μέρους της Περιφέρειας για την έκδοση εγγυητικής επιστολής κάτι που αυτόματα σήμαινε ότι δεν θα μετείχε στον πλειστηριασμό.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού Ήπειρος TV1 σημείωσε ότι την ημέρα που εστάλη η απόφαση στην Αποκεντρωμένη έγινε και η προσφυγή από τον ιδιώτη. Έτσι δεν προχώρησε η έκδοση εγγυητικής επιστολής.

«Ζητήθηκε από τους εργαζόμενους να βοηθήσουμε» τόνισε ο Περιφερειάρχης, συμπληρώνοντας ότι ο συγκεκριμένος χώρος πληρούσε τις προυποθέσεις ώστε να μετατραπεί σε εκθεσιακό κέντρο. «Έτσι όπως εξελίχθηκε η υπόθεση εμείς δεν μπορούσαμε να συμμετάσχουμε στον πλειστηριασμό, υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης ο οποίος ευχήθηκε καλές δουλειές στον Γιαννιώτη επιχειρηματία που πλειοδότησε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ