Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Στο δικαστήριο παρουσιάζεται ο κατά συρροή δολοφόνος στην Κύπρο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στο δικαστήριο παρουσιάζεται ο κατά συρροή δολοφόνος στην Κύπρο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας αναμένεται να προσαχθεί σήμερα ο 35χρονος καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, καθώς εκπνέει το διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης που εκδόθηκε εναντίον του την Κυριακή 5 Μαΐου. Εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της απαγωγής με σκοπό τον φόνο εκ προμελέτης και του βιασμού.

Οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν ήδη συμπληρώσει μεγάλο μέρος των καταθέσεων αλλά και των ανακρίσεων της υπόθεσης ενώ οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Ωστόσο, η διερεύνηση των υποθέσεων δεν έχει ολοκληρωθεί και γι’ αυτό η Αστυνομία αναμένεται να ζητήσει ε νέου την ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης του 35χρονου για άλλες οκτώ ημέρες.

Παρά το γεγονός ότι το έργο των Αρχών δυσκολεύει μέρα με τη μέρα εντούτοις δεν εγκαταλείπονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό ενώ αναμένεται να συνεχιστούν και οι έρευνες στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο για τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra.

Μεγάλο εμπόδιο στις έρευνες των Αρχών αποτελούν οι μεγάλες ποσότητες λάσπης εντός της Κόκκινης Λίμνης οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα τη μηδενική ορατότητα στο βυθό.

Εάν η τρίτη βαλίτσα δεν εντοπιστεί ούτε σήμερα οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν με δυο δύτες ταυτόχρονα καθώς η ιδιωτική εταιρία που συνδράμει στις έρευνες διαθέτει άλλες δυο στολές.

Το σύστημα Sonar φεύγει από την Κύπρο την Τρίτη καθώς έχει ολοκληρωθεί η σάρωση και στις δυο λίμνες και δεν εξυπηρετεί άλλο στις έρευνες.

Πηγή: , enikos.gr, philenews

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ