Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Τα «γαλλικά» του Γιάνη όταν στόλισε την αστυνομία του αεροδρομίου στο Παρίσι

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τα «γαλλικά» του Γιάνη όταν στόλισε την αστυνομία του αεροδρομίου στο Παρίσι

Πρωταγωνιστής έγινε στο αεροδρόμιο του Παρισιού ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και επικεφαλής του ΜεΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης.

Βρισιές, σπρωξιές και απειλές για μήνυση από πλευράς του Γάλλου αστυνομικού περιελάμβανε το περιστατικό που εκτυλίχθηκε το Σάββατο κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας που διενεργήθηκε στο αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκωλ Ο Γιάνης Βαρουφάκης ερχόταν από το Κάιρο και πήγαινε με ενδιάμεσο σταθμό το Παρίσι στην Αθήνα. Μετά το περιστατικό ο κ. Βαρουφάκης κρατήθηκε για λίγο, όμως δεν συνελήφθη. Ωστόσο ένας από τους αστυνομικούς που ήταν παρόν στο περιστατικό δήλωσε ότι επιθυμεί να υποβάλει μήνυση εναντίον του για εξύβριση.

Η αστυνομία του αεροδρομίου πραγματοποιούσε έλεγχο κατά την έξοδο από αεροπλάνο της Aegean Airlines, όταν «ένα άτομο έσπρωξε τους αστυνομικούς και κρατήθηκε. Στη συνέχεια εκνευρίστηκε και άρχισε να μιλά άσχημα και να έχει απειλητική συμπεριφορά», πρόσθεσε σύμφωνα με το newsbreak.gr ένας αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος αναφερόταν στον πρώην Υπουργό.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της ισπανικής εφημερίδας La Nueva Espagna δείχνει τον κ. Βαρουφάκη να ζητεί από τον αστυνομικό στα αγγλικά να μιλήσει με τον προϊστάμενό του. Όπως κατήγγειλε ο πρώην υπουργός «ο αστυνομικός έπιανε πολύ χώρο» και γι’ αυτό τον λόγο τον έσπρωξε.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ