Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Το ΣΑΤΑ ζητά την αφαίρεση της άδειας από τον ταξιτζή που παράτησε την αιμόφυρτη γυναίκα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Το ΣΑΤΑ ζητά την αφαίρεση της άδειας από τον ταξιτζή που παράτησε την αιμόφυρτη γυναίκα

Την αφαίρεση της ειδικής άδειας του οδηγού ταξί, που όχι μόνο αρνήθηκε να μεταφέρει την αιμόφυρτη 50χρονη γυναίκα την οποία πυροβόλησε ο σύντροφός της, αλλά και την έβγαλε έξω από το όχημά του, ζητά το Σωματείο Αυτοκινητιστών Αθηνών (ΣΑΤΑ) από το υπουργείο Μεταφορών.

Ο οδηγός ταξί έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής του δράματος που εκτυλίχθηκε την Πέμπτη στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Μάλιστα, ο ίδιος σε δηλώσεις του στις κάμερες παραδέχθηκε ότι η αιμόφυρτη γυναίκα, λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, του ζήτησε να τη βοηθήσει, όμως αυτός όχι μόνο δεν τη μετέφερε στα επείγοντα, αλλά την έβγαλε από το όχημά του!

Το σωματείο των αυτοκινητιστών καταδίκασε με τον πλέον αυστηρό τρόπο τη συμπεριφορά του οδηγού. «Το ΣΑΤΑ» ανέφερε η ανακοίνωση, «καταδικάζει τη συμπεριφορά του οδηγού ταξί και τη χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική, αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη».

Στο μεταξύ, το σπίτι του δράστη της δολοφονίας και αυτόχειρα έγινε στόχος ληστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της λεωφόρου Βουλιαγμένης 88 και άρπαξαν ό,τι πολυτιμότερο υπήρχε μέσα. Ύστερα από έρευνα της Σήμανσης φάνηκε ότι οι ληστές ενδεχομένως γνώριζαν τι προηγήθηκε και πως το σπίτι ήταν πλέον ακατοίκητο. Οι δράστες μάλλον έσπασαν κάποιο παράθυρο, καθώς η πόρτα δεν έφερε ίχνη παραβίασης.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ