Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία του Αλμυρού: Χωρίς πιστοποίηση αλλά με μεγάλη πείρα ο χειριστής του παιχνιδιού (video)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τραγωδία του Αλμυρού: Χωρίς πιστοποίηση αλλά με μεγάλη πείρα ο χειριστής του παιχνιδιού (video)

«Δεν προβλέπεται να υπάρχει κάποια πιστοποίηση του χειριστή αυτού του μηχανήματος», είπε ο συνήγορος της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, όπου βρήκε φρικτό θάνατο η άτυχη έφηβη, στον Αλμυρό Βόλου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του ΑΝΤ1, τόνισε ότι «θα εμφανιστεί σήμερα ή αύριο» ο χειριστής του μηχανήματος, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές, καθώς έχει εξαφανιστεί από την στιγμή της τραγωδίας. Όπως σημείωσε, είπε ότι ο χειριστής έχει εμπειρία τουλάχιστον πέντε ετών στο εν λόγω παιχνίδι, αναφέροντας ότι το περιφερόμενο λούνα παρκ «δουλεύει» τουλάχιστον 250 ημέρες τον χρόνο.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, η οποία έχει αφεθεί ελεύθερη, χωρίς όρους, μέχρι την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας, εκατομμύρια άνθρωποι έχουν διασκεδάσει στα παιχνίδια του, την τελευταία 50ετία που εκείνη ασχολείται με αυτήν την δραστηριότητα, στην οποία έχουν καταγραφεί η τραγωδία της Παρασκευής και ένα ατύχημα προ ετών στην Χαλκίδα.

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» μίλησε και η μητέρα του τότε 9χρονου κοριτσιού, που είχε ανάλογο ατύχημα στο ίδιο παιχνίδι του λούνα παρκ της εν λόγω ιδιοκτήτριας, περιγράφοντας το δραματικό περιστατικό, ο δικαστικός αγώνας για το οποίο, σε ότι αφορά το αστικό μέρος, συνεχίζεται.

Χθες, ο δικηγόρος της οικογένειας, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, είπε ότι σύμφωνα με τελεσίδικη απόφαση του Αρείου Πάγου, το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει χαρακτηριστεί ως ακατάλληλο για χρήση από παιδιά.

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι Μαζί” μίλησε και ο Δήμαρχος Αλμυρού, αναφορικά με την άδεια που είχε παραχωρήσει ο Δήμος στην ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ