Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Υπόθεση Γιακουμάκη: Στο εδώλιο αύριο οι εννέα κατηγορούμενοι (ΒΙΝΤΕΟ)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Υπόθεση Γιακουμάκη: Στο εδώλιο αύριο οι εννέα κατηγορούμενοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η ανακριτική διαδικασία για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του αδικοχαμένου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, οι εννέα Κρητικοί, που κατηγορούνται για τα άγρια καψώνια σε βάρος του 20χρονου, θα βρεθούν αύριο στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων.

Σοκάρουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο φοιτητής

Όλοι κατηγορούνται για το αδίκημα της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών από κοινού και κατ’εξακολούθηση και θα κληθούν να απολογηθούν στο δικαστήριο για τα δεκάδες περιστατικά σκληρού bullying, στο οποίο φέρεται ότι είχαν υποβάλει τον άτυχο σπουδαστή.

Ανάμεσα σε αυτά και το περιστατικό κατά το οποίο έκλεισαν τον 20χρονο σε ντουλάπα, υποχρεώνοντάς τον να τραγουδάει κάθε φορά που έριχναν κέρμα, σαν να ήταν τζουκ μποξ. Σε άλλη περίπτωση, οι κατηγορούμενοι φέρεται ότι τον έπιασαν με τη βία και τον μετέφεραν στο δωμάτιό του. Εκεί τον έδεσαν στο δάπεδο με σκοινί και τον χτυπούσαν με τα χέρια και με μια βούρτσα παπουτσιών. Τον Νοέμβριο του 2014, δύο από τους κατηγορούμενους φέρεται ότι τύλιξαν με κολλητική ταινία το κεφάλι του και τον χτύπησαν στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Οι τραγικοί γονείς του 20χρονου αναμένεται να μεταβούν στα Ιωάννινα προκειμένου να παραστούν στη δίκη. Χθες, ήταν η θλιβερή επέτειος των τεσσάρων ετών από την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του άτυχου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Επί 37 ημέρες, οι γονείς πάσχιζαν να βρουν το παιδί τους, ελπίζοντας ότι είναι ζωντανό. Την Κυριακή 15 Μαρτίου έμελλε να σβήσει κάθε ελπίδα με την είδηση ότι το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε τυχαία από ένα ζευγάρι, σε χωράφι, σε κοντινή απόσταση από τη Γαλακτοκομική Σχολή και τη λίμνη Παμβωτίδα.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Πηγή: neaselida.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ